Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola444

kolczyk w brzuchu

Polecane posty

Gość ola444

chcę sobie zrobić kolczyk w brzuchu.Powiedzcie jak to zrobić jak grubym węflonem i czy brać na oczko?

Gość ja to ........
nie radze samemu robic sobie kolczyka w pepeku.. wiem cos na ten temt bo sama dalam kolezance swoj do zrobienia , a na oko to chlop w szpitalu umarl. lepiej dac pare zl kosmetyczce ale za to masz sterylne warunki i mniej wiecej pewnosc ze zadnego zakazenia nie dostaniesz,a jak juz to mozesz sie starac o odszkodowanie , a robiac sobie sama tylko zaszkodzisz ........

Gość ola444
nie sama mama mi ma zrobić mama pracuje w szpitalu więc mam znieczulenie i wszystko najlepsze więc zadnego zakarzenia nie dostane a "oczko" to szczypce z oczkiem do przekuwania brzucha.

Gość ja to ........
to skoro mama pracuje w szpitalu to powinna wiedziec ze wenflon musi byc troche grubszy (pomaranczowy) i radze wziasc troszke mnie skory niz dl. kolczyka bo po przekluciu bardzo puchnie to miejsce i kuleczka wbija sie w skore a po zagojeniu jest pozniej brzydki slad... oczywiscie byle nie bylo jej tez za malo bo ci sie przerwie po roku noszenia kolczyka, to zycze udanego kolczyka :) pozdrawiam , a o"oczku"to ie wiedzialam bo nie jestem lekarzem :D

Gość ola444
czyli ile wziąść skóry?

Gość bojabojaboja
Ja to tylko nie rozumiem, co ma do kolczyka w brzuchu antykoncepcja, płodność / Ginekolog:|

Gość ola444
no właśnie ...

Gość ola444
no różnica a czy są te kolczyki grubsze i chudsze ? chodzi o to co ma siedzieć w skórze

Gość ola444
proszę o odp

chcesz mieć kolczyk w brzuchu to go połknij. Z Twoją wiedzą na temat piercingu nic bym nie robiła. Źle przebijesz, będziesz mieć migrację, będzie po tym blizna i juz kolca nie zrobisz drugi raz na bliźnie.