Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujacaja

praca w euroadres

Polecane posty

Gość poszukujacaja

Mam pytanko, czy ktoś słyszał o tej firmie, pracował lub pracuje tam? Jesli tak to moge sie cos wiecej dowiedziec?

Gość luxurylife
Witam. Mam na sprzedaż oryginalne perfumy takich firma jak Lacoste, Chanel, Calvin Klein, DG, DKNY, Carolina Herrera, Givenchy, Paco Rabanne, Versace, Hugo Boss, Armani, Kenzo. Posiadam zarówno męskie jak i damskie zapachy. Możliwość sprzedaży przez allegro. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać w tym wątku, lub gg: 1467750 email: luxurylife@o2.pl link do jednej z aukcji allegro: http://allegro.pl/item894415480_chanel_coco_mademoiselle_edp_100ml_nowe_bcm.html Pozdrawiam.

Gość Im so sorry for you
oryginalne hahahahahahaha

Gość poszukujacaja
Sorry bardzo ale ten watek jest zajety.

Gość maite
ja pracowałam tam aż 5 tygodni. praca jest okropna, zarobki nie są lepsze. ja otrzymałam wynagrodzenie 800 zł/5tyg. Wymagają siedzenia po godzinach na tzw. re-treningach za co w ogóle nie płacą.za szkolenie Ci zapłacą jeżeli wytrzymasz miesiąc, jeżeli wcześniej wypadniesz nie płacą za tygodniowe szkolenie. wszystkie wewnętrzne szkolenia w godzinach pracy są bezpłatne. Atmosfera jest tam strasznie sztuczna, cały czas jest wieczna wymiana, nie ma stałego składu. trudno jest sprzedać ich reklamę bo są piekielnie drodzy. przerwy są ściśle określone w czasie, jeżeli przyjdziesz minutę później masz upomnienie od kierowniczki. Ogólnie praca polega na przegadaniu klienta i zrobieniu z niego głupka.radzę szukać innej firmy typu call center