Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stresik1989

Prawdopodobieństwo ciąży

Polecane posty

Gość stresik1989

Hej. Otóż mam pytanie, pewnie dla wszystkich wyda się to głupie ale ginekologa o to sie nie spytam a tutaj jestem anonimowa. Uprawiałam z chłopakiem seks oralny, do pełnego stosunku nie doszło. Po wytrysku wziął się za mnie. Czy jest możliwe, że dotykając swojego członka miał sperme na palcach przez co ja zostałam zapłodniona? Okres spóźnia mi się już tydzień, a tabletki odstawiłam chyba 4 miesiące temu i cały czas miałam regularne cykle... Mam schize, że jestem w ciąży, bo cały czas sikam a okresu nie widać :(

Gość pawel86
ile ci sie spoznia okres??

Gość ciekawa19820
Witam..mam pytanie..30.12.2009 odstawilam tabletki a 1.01.2010 kochalam sie z facetem lecz byl to stosunek przerywany,dostalam krwawienie z odstawienia lecz od 2 tyg boli mnie brzuch mam mrowienie w piersiach i do tego caly czas bialy sluz ktory sie nie zmienia raz jest go mniej a raz wiecej,czy jest to mozliwe by po 3 dniach od odstawienia byla owulacja?Czy jest to mozliwe bym byla w ciazy? test wyszedl negatywnie...dziekuje

Gość pawel86
ahaa tydzien noo tojeszcze nie tragedia,no jesli sperma przedostala sie do pochwy,to prawdopodobienstwo jest spore,nawet jesli to byly male ilosci idz lepiej do ginekologa..

Gość stresik1989
pawel26 napisałam - już ponad tydzień...

Gość stresik1989
bylam i stwierdzil ze w tak wczesnych tygodniach on nic nie moze stwierdzic i mam sie zglosic za jakis miesiac :(

Gość stresik1989
aha, i zaznacze, że nie spuścił się sobie na ręke tylko "po" dotykał członka gdzie pewnie jeszcze cosik było

Gość pawel86
zrob test:D

Gość kajanka
wydaje mi się że to ciąża

Gość stresik1989
test dopiero w poniedziałek ;( myślałam, że jest to minimalne prawdopodobieństwo... przecież nawet jak miał sperme na palcach to dotykał kołdre, spodnie itd...

Gość mala19820
hm...widze ze mi nikt nie pomoze w odpowiedzi :(

Gość stresik1989
no nie tragedia, ale nie w tym wieku...