Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_00

Zapłodnienie

Polecane posty

Gość mala_00

Witam, mam takie dwa pytanie odnośnie zapłodnienia ponieważ nauczycielka w szkole nie była w stanie odpowiedzieć. Będę pisała w prost aby było widome o co chodzi. 1 pyt. Czy jeżeli mężczyzna dojdzie na kobiety brzuch a ona palcem jego spermę włoży do pochwy to czy zajdzie w ciąże. 2pyt. Czy jeżeli mężczyzna dojdzie w prezerwatywie a kobieta po jakiś 3 min palcem włoży spermę z tej prezerwatywy do pochwy czy może zajść w ciąże ? Czekam na wasze odpowiedzi i pozdrawiam.

Gość tyyop
W obu przypadkach jest pewne prawdopodobieństwo...;)

Gość myślę że możliwe jest
że zajdzie, tylko po oc by miała to robić? chce jakiegoś faceta w jajo zrobić?:)

Gość mala_00
Nie chcę robić faceta w jajo tylko mam chłopaka a raczej już nieużyczonego jestem na studiach. I staraliśmy się o dziecko ale ja nie byłam gotowa teraz gdy jestem on nie jest za bardzo zdecydowany. Chciała bym zajść w ciąże ale nie wiem czy ten sposób dał by mi tą pewność?

Gość saleminka8
tak i tak

jeszcze raz bo nie rozumiem... masz nieużyczonego cokolwiek to znaczy i on nie jest zdecydowany ale ty tak i chciałabyś w ten sposób zajść? czyli dobrze powiedzialam, chcesz go zrobic w jajo:/

a na dokladke pisalas ze pytalas nauczycielki w szkole hehe a teraz piszesz ze jestes na studiach, gdzie wątpię żeby studentka zadawała takie pytania wykładowcy hehe wygląda to na marną prowokacje