Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papardella

szukam DJ śląsk i okolice na lipiec 2010

Polecane posty

Gość Papardella

Dobry wieczór, Macie może namiary na jakiegoś fajnego DJ ze Sląska bądź okolic? Kurcze podłamana jestem bo mimo, że planujemy skromne wesele (na 30 osób) ktoś by się jednak przydał :) Może możecie kogoś polecić... z góry dziękuję.

Gość Papardella
Naprawdę nikt nie może polecić żadnego dj-a?

Gość Papardella
Niestety dj Jacek nie ma już wolnych terminów :(( Pomocy!

Gość pko86
Witam jestem dj, gram różne klimaty w zależności od zapotrzebowania :) Jeśli nadal szukasz dj to pisz pko86@wp.pl

Gość DJ ADAM POKORA
DJ ADAM POKORA DJ ADAM HUMILITY W mojej pracy najważniejszą jest kwestia profesjonalizmu i doświadczenia w bawieniu gości. Dobór myzyki musi idealnie pasować do gustu odbiorcy, dlatego w swoim repertuarze posiadam wszystkie rodzaje muzyczne od lat 50tych przez 60,70,80,90 oraz współczesne. Jestem w stanie poprowadzić każdą imprezę tematyczną od biesiadnej po typwo clubbingową. Imprezy, na których dbam o oprawę muzyczną to głównie wesela, studniówki, sylwestry, bale, imprezy firmowe, imprezy tematycze: latino, rock, chillout,R&B,italodisco, dance. Co środa mozna potańczyć przy "moich rytmach" w warszawskim klubie studenckim Remont. Moje mixy puszczane są na antenie Radia Dla Ciebie. Jestem zmotoryzowany, więc mogę świadczyc usługi na terenie całego kraju i dalej;) Często współpracuję z profesjonalna animatorką, która dba o nastroje gości i animuje do zabawy. Jako konferansjerka wygłosi i przekaże najważniejsze informacje na życzenie. Zabawy, korowody wodzirejskie i taneczne pląsy są u niej zarezerwowane na bale i wesela:) Jako profesjonalny DJ posiadam wysokiej jakości sprzęt grający, nagłośnienie estradowe, nowoczesne oświetlenie, mikrofony a na życzenie dym zapachowy:) Gram tylko i wyłącznie z oryginalnych płyt. Jeśli chcecie, żeby ktoś Wam pomógł w oprawie muzycznej i nie tylko, zapraszam serdecznie na stronę, gdzie można zobaczyc moją historię muzyczną, sprzęt z którego korzystam oraz cennik www.djadampokora.pl