Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivika28

28 LAT i perwsze zmarszczki - co stosowac???

Polecane posty

Gość vivika28

mam bardzo zywa mimike twarzy, duzo min i smiechu, a do tego jestem posiadaczka bardzo suchej cery. mimo uzywania przerowznych kremow zaczynaja robic mi sie zmarszczki, wydaje mi sie, ze mimiczne, bo sa w miejscach, gdzie moja skora sie marszczy np. gdy marszcze czolo lub sie usmiecham. zaczynam sie martwic nie na zarty, bo mam 28 lat... co bedzie za kolejnne 10lat??? nie pale. nie chodze na solarium, co prawda kiedys chodzilam, ale od paru lat w ogole tam nie bywam. poradzcie w jakie kosmetyki sie zaopatrzyc, bo ja nawet nie wiem jakiego kremu szukac, na jakie skladniki zwracac uwage? tyle kremow na zmarszczki, tylko ktore sa skuteczne? i ktorych moze uzywac osoba w moim wieku?

Gość vivika28
tylko ja na tym forum mam zmarszczki??? eeeeech....

Gość bigola
tylko botox i mezoterapia

Gość ja tez mam 28 lat
i zmarszczki mimiczne najbardziej przeszkadzają mi bruzdy na czole, chyba mi wyskoczyly od zastanawiania sie nad zyciem :P

Gość bigola
wiec zeby wiecej sie nie tworzyly walnij w czolo botox bo pozniej juz nic nie pomoze tylko wypelniacze.W kremy nie wierz.Daja blysku skprze tak jak pasta butom.

Gość Bawertellka
Sprobuj najpierw od oczyszczenia organizmu z toksyn.. http://bodytemple.pl/index.php?p404,plastry-oczyszczajace-organizm-z-toksyn-detox-10sztuk mnie te plastry bardzo pomogly i teraz moja cewra jest aksamitna i zmarszczki widocznie sie zmniejszyly.. nie mialam jakis mega zmarszczek bo mam 35 lat ale mimiczne mnie denerwowaly a teraz jakby sie zmniejszyly.. polecam

Gość llpp
Sorry, ale kazda 28latka, a nawet 25 latka czy 20 latka ma zmarszczki mimiczne, nie wiem co w tym dziwnego, a jak ktos pisze, ze ma 30 lat i zero zmarszczek, to albo jest slepy albo ma 0 mimiki i kamienna twarz i po prostu nie ma okazji ich zobaczyc.

Gość upskaaaz
moze zabieg z kwasem hialuronowym u dr Zdzitowieckiego?