Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..martAAAAA..

Przyczyny JEDNODNIOWEGO okresu..?????????????????????

Polecane posty

Gość ..martAAAAA..

W tym cyklu moj okres trwal 1 dzien...zawsze trwa 5... czy ktoras miala cos podobnego?? jakie moga byc tego przyczyny?? (oczywiscie mam umowiona wizyte u lekarza, ale chcialam sama wczesniej czegos poszukac, bardzo mnie to niepokoi...)

Gość bojabojaboja
Chorowałaś wcześniej? Odchudzasz się? Miałaś jakieś silne stresy? Współżyłaś?I jak wyglądało to krwawienie?

Gość ..martAAAAA..
Nie chorowalam, nie odchudzam sie, nie biore tabletek anty. , stresy jak to stresy zawsze jakies sa...a co do wspolzycia to tak, wspolzyje. Krwawienie bylo idealnie w terminie wygladalo normalnie, bole brzucha jak zawsze, ale po 1 dniu sie skonczylo...na 2 dzien jakas kropelki i tyle...

Gość bojabojaboja
Mylić się testy nie mylą, tylko czasem jest za wcześnie, żeby wykryć ciąże. Chociaż nie sądzę, żeby to była ciąża. A cykle masz regularne? Może to po prostu jednorazowy taki wybryk organizmu. Ja przy nieregularnych cyklach miałam różne komedie z miesiączkami. A jak przez pół roku miały 30 dni co do dnia, to po dokładnie pół roku kolejny cykl wydłużył się do prawie 2 miesięcy:| Bez absolutnie żadnej przyczyny. Generalnie ja bym się za bardzo nie przejmowała, ale jak chcesz się upewnić, że wszystko jest ok, to śmigaj do lekarza;]

Gość ..martAAAAA..
ja cykle mam regularne, zawsze:) stosuje metody naturalne, wiec dobrze znam swoj organizm. Zastanawiam sie czy przyczyna nie byl brak owulacji... no nic..mam nadzieje, ze to nie zadne chorubsko...