Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletowaaaaaaaaaaaaa

Pomóżcie mi dobrać sukienkę do mojej figury ZDJECIA !!! Chude łydki !!

Polecane posty

Wstawiam kilka moich zdjeć. Idę na wesele w czerwcu będzie upał zastanawiam się jaką sukienkę wybrać. Mam chude łydki które wolałabym ukryć pod długą sukienką , myślę że w sukience odsłaniającej nogi wyglądałabym jak idiotka;/ Od przyszłego tygodnia zaczynam chodzić na siłownie aby zrzucić brzuch , czy trener pomoże mi dobrać jakieś Ćwiczenia na łydki ? Na razie skaczę na skakance i od jutra robię przysiady na palcach podobno pomaga :) http://fioletowa86.w.interii.pl/n.JPG http://fioletowa86.w.interii.pl/n4.jpg http://fioletowa86.w.interii.pl/n5.jpg

Gość Nasienie jak wylatuje z pręta
Mańka na brzuch wydaje charakterystyczny śfist jak przy jszczaniu przy zwężonej cefce moczowej w wyniku walenia kobyłki lewą ręką. Maniek się zwija i zgina podczas gdy szczytuje a giętolące i prężolące się pod jego napletkiem poczfarki doprowadzają go do erogennego szału sexualistycznego przez co nie wytrzymuje i jszczy nasieniem na brzuch przez co się chwilowo odpręża a najważniejsze wypróżnia jajca z nasienia następnie jeśli ma siły to leci do kibla i ściera to nasienie z brzucha papierem toaletowym albo wyciera je w pościel i prześcieradło lub rozmazuje na brzuchu i czeka by wyschło bądź naciąga majtki na krocze i nasienie w nie wsiąka !

Gość smaczny kasek z ciebie

Gość motyw hiszpański
Dobra jesteś masz ładny tyłek i słodkie wcięcie w talii :classic_cool: sukienkę kup taka jak Ci się podoba. Skoro nie wstydzisz sie paradować w bikini to i sukienka nie powinna być problemem :)

gdzie ta chudość? krótka obcisła sukienka w intensywnym kolorze [szafir, turkus, czerwień, fuksja etc.], im bardziej przylegająca tym lepiej, wysokie szpilki, włosy rozpuszczone i będzie pięknie :)

Gość KJSKDJDI
nie uważam, żebyś miała chude łydki przesadzasz

Gość motyw hiszpański
A ja uważam że jest godna uwagi :classic_cool:

motyw hiszpański - "skoro nie wstydzisz się paradować w bikini" a myslisz ze będąc na wakacjach na plazy miałam siedziec na leżaku w jeansach ?:P Tutak moge sobie pozwolić wrzucic takie zdjecia bo nikt mnie nie zna , jestem anonimowa i mam zakrytą twarz :)

Gość bardzo zgrabne sexi ciałko

Gość Aserbunka
Dziewczyno, przestań się zadręczać wymyślanymi problemami. Gdybym miała taką figurę jak ty, skakałabym ze szczęścia! Idź do sklepu, wybierz sukienkę jaka ci się podoba, nie myśląc o wyimaginowanych defektach. Jesteś proporcjonalna i kobieca, spodobasz się swemu facetowi, i nie tylko :)

są chude , w stopniu do ud są za chude , mam 6 miesięcy aby je rozbudować , jeśli mi się nie uda to będę w czerwcu na weselu w kiecce do ziemi ! :( inaczej ich nie pokaze

Gość ja to mam chude
łydki😭.....twoje sa ok!

Gość motyw hiszpański
Za pozwoleniem a raczej bez, chyba chłopa nie masz bo Ci takie głupoty w głowie siedzą . Masz duży tyłek(apetyczny) więc nóg nikt oglądał nie będzie :D

Gość motyw hiszpański
a nogi też masz ładne, możesz wkleić zdjęcie stóp ? ❤️

kąkol , wydaje mi się że dzieci o tej godzinie już dawno śpią ?

Gość Aserbunka
tak naprawdę ludzie, szczególnie kobiety, lubią denerwować otoczenie poprzez narzekanie, że nie są idealne :/ Katują się, ćwiczą (na palcach, na rzęsach, na uszach itp), diety cud stosują - i po co? Facetom i tak się podobacie, takie jakie jesteście. Nie przesadzajcie proszę z tym wyglądem i kompleksami. Gdy mnie coś takiego napada, że może źle wyglądam, patrzę na faceta, który jest 100 razy brzydszy od normalnej kobiety i już mi lepiej ;)

ludzie nie dobijajcie mnie :( jeszcze do tego dojdzie wielka dupa ? :( po co mam wklejać zdjęcie stup ? jakiś fetysz? Prosiłam o rady w sprawie sukienki ...

Gość motyw hiszpański
To że ćwiczy to dobre jest, to że nie chce nosić sukienek jest złe :)

Gość wozkers34
zjem wasze kupy

Gość motyw hiszpański
A dupę masz jak szafa, tyle do kochania :classic_cool:

Gość Aserbunka
"są chude , w stopniu do ud są za chude" kurde, wyglądasz przynajmniej jak kobieta, a nie patyczak. Jeśli cię to męczy, to nałóż sukienkę do kolan. A najlepiej poradzić się psychologa, bo twoje kompleksy nie są naturalne... szkoda takiej laski, która teraz 6 miechów będzie z siebie wariata robić, a na weselu i tak nikt nie zauważy czy obwód twych łydek jest o 2 cm większy! Patrzą na sylwetkę, jeśli w ogóle o wyglądzie mowa... ech, słów brak. Jakieś niedowartościowanie tu czuję...

Gość motyw hiszpański
zdjęcia stóp masz wkleić by wiadomo było czy są ładne ;) i lepiej będzie widać łydki.

Gość motyw hiszpański
ps. Wiem że to prowokacja ale podpuszczam was trochę i jak łykacie ostro czy tak słabo ?

Gość wozkers34
wklej zdjecie kupy, ja zawsze robie fote jak zrobie kupe i potem pokazuje znajomym, telefonem robie