Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatomampecha

powiem wam jakiego ja mam pecha w życiu to ja już nie mogę

Polecane posty

Gość jatomampecha

zawsze coś se tam wyobrażę, a to w ogóle nie jest to co, o czym myślę. Ma ktoś też tak? Później sama sobie robię kłopoty, stwarzam je. Jak tego uniknąć? Dziś sama na siebie mam nerwy, no ale cóz... to raz. A dwa? Jak ja mam komuś wytłumaczyć jakie ja mam nienormalne układy tu od 4 lat. Nie umiem - to jest niewytłumaczalne. Jedynie mogę napisać, że nie wiem skąd sobie ubzdurałam 10 lat temu, że wszędzie jest mafia, a szkoła jest uczciwa. No ale kolejne urojenie to było :( Nie ma żadnej uczciwej szkoły w Polsce. Tak mnie źle wychowano :( I co mam zrobić? Kolejne 10 la do kitu :( Tyle :(

Gość jatomampecha
Ale wiecie co - możecie się śmiać, ale w 2008 był 8 rok tego urojenia. Nigdy nikomu sie nie dam bo to od początku było jedno wielkie urojenie i jest do dziś. A co mi za różnica czy ja dostanę 1500 euro i będę gryżć tynk w Uni czy 1500 zł w Polsce? Czym to sie różni. Tym, że mogę tu wrócić? Ale ja nie mam za bardzo gdzie wrócić :( I tyle :(

Gość jatomampecha
Powiem wam ja ten cały Zachód dawno pierdzielę. Jacy oni są! teraz mnie zrobią terrrorystą bo z Polski? A gdzie Bin Laden? To jest fajny gostek, a terrorystką jestem ja. Rzygam jak mam do nich pisać. Ale co robić? Ciekawe jednak kto w Niemczech wyleci pierwszy w powietrze o ile? Na pewno ja :( A przez kogo? :(

Gość juz smierdzi od tych kup

Gość bdbdgng
nfgnhfnhhg

Gość jatomampecha
Pocieszam sie że i tak chce wyjechać, a co w miedzyczasie to moje. Najwyżej wrócę do szkoły. OBYM NIE MUSIAŁA. Za dużo sobie myślą. Ale jedyne co miałam zrobić to po prostu mieć inny adres. Jedynie byłam za szczera to wszystko co mam sobie do zarzucenia. Teraz bez kasy, a wcześniej - nie od 4 lat - ogrywają mnie adresem i robią sobie ze mnie pośmiewisko adresem. To jest Polska :( Dlatego mam debów dosyć.

Gość jatomampecha
Nie wiem jak można sobie z kogoś takie nic robić. W końcu mam adres. MIAŁAM bo zamierzam dom sprzedać jak go odziedziczę. I ...znowu nie mam adresu. I dobrze! Jak zwykle. Nie bedę siedziała między takimi zerami. Nawet bym nie przypuszczała gdybym tego na własnej skórze nie przeżyła, że można sobie w DEMOKRATYCZNYM niby państwie, w państwie prawa tak w kulki lecieć :( NEVER :(

Gość jatomampecha
I to przez to za mąż nie wyszła, że mam rodziców i na oczach tych rodziców zrobili ze mną porządek, wszystkich to wali. No straszne. Ale tak się żyć nie da. Nikt normalny tak nie będzie żył. A to jest jeszcze dowód jeden, że mnie rodzina brata sponiewierała najbardziej. W SUMIE - nic do nich nie mam, zerami są znanymi w powiecie tylko... mógł się ten brat mój tak głupio nie zakochiwac. I to 30 na karku. Boże co za debil :(

Gość jatomampecha
Widać jakie życie prowadził...twórcze wcześniej. Ale wszyscy na mnie. Co za gniotek. Mogłam sie domyślić, że się z kompletnym zerem postanowił ożenić. Z BOGATĄ RODZINĄ jednak się żeni - tak mówił. To niech siedzi z nimi jak są tacy bogaci.

Gość jatomampecha
I po 2 latach tylko już mam taki problem - po co bogatej rodzinie moja pralka? No nic - nie to, że wypominam, ale ja nigdzie nie mówiłam, że jestem bogata. Nie pamiętam w każdym razie :( No chyba, żeby...ale :(

Gość jatomampecha
No wiesz co - tak kraść? :( I ich to bawi. To jest banda hien nienormalnych i doprowadzili mnie do rozstroju nerwowego. Mój brat przez nich oszalał. On jest nienormalny i się go boję jak ich. Oni są bogaci?

Gość jatomampecha
Oni sie cieszą, że ludzie przez nich w psychiatryku lądują. Tu takie środowisko jest. To po mi tu adres. I to nikogo nie obchodzi. I każdy jest bogaty jak się kosztem drugiego urządzi. Jak mu na głowę nasra. No wiecie co :(

Gość jatomampecha
To po co mi tu adres - tak chciałam napisać :(

Gość jatomampecha
Wiecie co - ja dziś czytam tak ten internet - mąż , żona, dzieci. Jaka ja byłam stuknięta, że ja chciałam mieć...rodzinę. Czy ja mam być żoną męża z dziećmi? Moimi? Jego? Naszymi? Nie wiem. No miałam wyjechać po studiach. Byłam tu nienormalna bo uważałam, że rodzina jest ważniejsza od pracy. I do dziś tak uważam. A praca to swoją drogą - powinna być. I tyle :(

Gość jatomampecha
Miałam być żoną męża - bo to już nie te lata, ale Polska jest strasznym krajem. A teraz jesteście już jak Izrael. Ale macie atoma? Tak jesteście samotni. Choć w przypadku Izraela jest to bardziej niespraweidliwe bo akurat Zydzi z Izraela nie są tak podli na pewno jak wszyscy inni razem wzięci. Reszcie zostaje już tylko kasa. Oni mają jednak swoją ojczyznę na miejscu i historię. Jednak inaczej to jest. A dostaną w tytkę najbardziej bo są najbiedniejsi. Jak zwykle :(

Gość juz nawet nikt ci kuo nie prop
totalna olewka :(

Gość hub
a ja mam tak ze jak sobie cos zaplanuje to nigdy nie wyjdzie albo sa problemy:9 mam tego juz dosc!