mama Bartka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 uzywam plastrów evra 3 opakowanie zaczelam. zawsze po 2 plasterku mam plamienie i tak to trwa nawet przy 3 plasterku sa wieksze krwawienia...czy wy tez tak macie? nie wiem jak liczyc sobie cykl ... zastanawiam sie nad pojsciem do lekarza bo juz mam tego dosc,jest to meczace ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matko i corko... Napisano Styczeń 23, 2010 Zdecydowanie do lekarza idź... Nikt Ci na cafe nie powie o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaki cykl Napisano Styczeń 23, 2010 Jak stosujesz hormony to cyklu w ogóle nie masz, więc co chcesz liczyć? A z plamieniami idź do lekarza. zależy jeszcze od jak dawna stosujesz bo ponoć przez pierwsze 3 miesiące takie plamienia mogą (ale nie muszą) być normą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie karmisz dziecka Napisano Styczeń 23, 2010 piersią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama Bartka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 juz wam wszystko mowie - krwawienie po porodzie mialam 7 dni,wiec gdy dostalam pierwsza miesiaczke to z 1 dniem krwawienia nakleilam plaster-taka tez antykoncepcje stosowalam przed znajesciem w ciaze, a piersia nie karmie bo niestety nie moglam.. :( brak pokarmu ... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama Bartka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 mam na mysli pierwsza miesiaczke po porodzie oczywiscie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mozna tak szybko Napisano Styczeń 23, 2010 zacząć brać hormony po porodzie? Przecież min. te 6-8 tygodni organizm sam musi dojść do siebie. Lekarz tak szybko przepisał ci plastry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do można tak szybko Napisano Styczeń 23, 2010 skoro wystąpiła miesiaczka to znaczy że organizm doszedł już do siebie jak się nie karmi piersią to antykoncepcję hormonalną z estrogenami można stosować już 2 tyg po porodzie, a jak się karmi piersią to można brać tabl z progesteronem, nie trzeba czekać 6-8 tyg tak jak napisałaś a z problemem plamień autorka musi się udac do lekarza, bo my nie wróżki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama Bartka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 tak,bez problemu mi lekarz przepisal :) nie oczekuje odp co mam robic,tylko zadalam wam jasno pytanie czy ktoras z dziewczyn moze tez tak miala, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brenda27 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Ile kobiety musza się na łykać antykoncepcji, żeby zmądrzeć, że to zagraża ich zdrowiu a nawet życiu? lekarze bez problemu przepisuja prochy bo przecież ich Wasze zdrowie nie obchodzi.Ale trzeba jeszcze troche czasu, żebyście zrozumiały.Tylko, żeby nie było za poźno.Jak to mówią; mądry Polak po szkodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach