Gość artystka23l Napisano Styczeń 23, 2010 Jestem naturalna brunetką.Mam ciemne włosy jednak w wakacje zamarzył mi sie blond więc poddałam sie paru zabiegom fryzjerskim które zniszczyły mi włosy.Jestem w zaułku ponieważ neie wiem co robić.Nie dość, że mam ciemne włosy to jasną cerę z tendencją do różowienia się.Oczy mam bardzo jasne.Są szare lub lekko jasno zielone.Wkrótce muszę iść do fryzjera ale nie wiem co robić.Czy pozostać w kolorystyce blondu, w którym czuję się zdecydowanie lepiej niż w ciemnych włosach, czy jednak zmienić kolor na ciemny.Blond niestety z czasem zółknieje i muszę co 2 miesiące farbować cała długość włosów co im bardzo szkodzi.Moje włosy sa cienkie i przez to pewnie brakuje im objętości.Z drugiej strony rozsądniej byłoby zafarbować włosy na ciemny kolor i więcej ich nie nieszczyć.Naprawdę nie wiem co robić.Myślałam może nad jakimś ciemniejszym blondem, który nie żółknie?Ale czy taki istnieje?Prosze o porady?Może któraś z Was zna sie na kolorystyce lub ma ten sam typ urody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach