Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30-latka

ciagle z rodzicami

Polecane posty

Gość to ja się też wypowiem
Im mniejsze miasto tym mniejszy koszt wynajmu. Ale myślę, że za 2.000 zł utrzymałabym się w stolicy (jak planuję) Można wynająć mieszkanie z kilkoma osobami (mały komfort ale coś za coś) Zacisnąć pas, zero przyjemnosci tylko praca. I może do czegoś sie dojdzie ;)

Gość myszka a jak nawet z
lenistwa to co? ja lubie jesc owoce morze, kupic sobie dzinsy z levisa, a w przypadku odejscia od rodzicow i mieszkania samemu takie przyjemnosci by sie skonczyly i bylby chleb z margaryna i buty z bazaru

no nie wiem ja jak zaczełam samodzilnie zyc moje zycie sie nie zmieniło dalej spodnie LEE, levis, itp przyjemnosci ale samodzielna byłam wiec mogłam byc dumna :D

dzisiaj jest inaczej. trzeba naprawde dobrze zarabiac zeby pojsc na swoje bez ciec na przyjemnosci

Gość rokitnica
ja mam 25 lat ,od 3 mieszkam sama ,ogolni daje sobie rade i w sumie tez jakos bardzo ciec nie musze roibic.Tak wiec nie narzekam.A wrecz jestem bardzo zadowolona z tej decyzji o wyprowadzce,chociaz w sumie byla to decyzja nagla i nieprzemyslana ,ale jednak wyszlo mi to na dobre. Boooze wspolczuje autorce tematu!!!!Jak mozna do 30stki z rodzicami wytrzymac!!!!!!

zeby mieszkac samemu i nie miec ciec na jedzenie, ciuchy, zabawe w stosunku do okresu mieszkania z rodzicami to trzeba naprawde dobrze zarabiac

Gość rokitnica jesli sie ma
fajnych , blyskotliwych, wyksztalconych , tolerancyjnych rodzicow, z ktorymi radosc jest pogadac nie tylko tobie ale i twoim znajomym, i w dodatku dom z niekrepujacymi pokojami, własnego psa i ogród to zapewniam cie, znacznie lepiej wytrzymac niz w tymczasowym wynajetym u nie wiadomo kogo pokoju na walizkach

Gość też trzydziestka
mieszkam z rodzicami, zarabiam 1200 zł i nie stać mnie na wynajem.

nie sluchaj, nie ma w tym nic nadzwyczajnego. jestem po 30 nie wyprowadzam sie z wygody i chyba nie ma sensu placic komus za wynajem chaty skoro rodzice maja duzy dom i nikt nikomu w droge nie wchodzi. pewnie ze chodzenie nago po domu nie wchodzi w gre, ale to nie kazdy lubi.

Gość poza tym mieszkajac samemu
nawet czesto sie pieniedzy na dobre whisky nie ma

Gość zle masz podejscie laska
chcesz mieszkac na sile z kolesiem bo masz 30 lat i nie wypada z rodzicami..? nie stac cie mieszkac samej to siedz u starych, nie idz do kolesia na sile...mozesz zalowac...poczekaj..zobacz czy on mysli podobnie jak ty bo domyslam sie ze na dluzsza mete nie chcesz zyc na kocia lape....