Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulala..

szukam mezczyzny/kobiety z duzym temperementem

Polecane posty

Gość ulala..

po naczytaniu sie topicow odnosnie kobiet poszukujacych wyuzdanych mezczyzn i mezczyzn poszukujacych wyuzdanych kobiet postanowilam zalozyc swoj. szukam kogos otwartego, z temperamentem, bystrego i inteligentnego. plec nieistotna. to pewnie nie jest dobre miejsce na poszukiwania tego typu. jakies pomysly?

Gość józeffffffffH
to sobie konto załóż na ILove albo sympatii i tam szukaj a nie pieprz o tym na forum.

Gość ulala..
nie chce zalozyc konta na sympatii, totalnie mnie nie kreci taki randkowo-seksualny supermarket. a biorac pod uwage ilosc aboslutnie debilnych tematow zasmiecajacych to forum, mysle, ze moj nie jest jeszcze taki najglupszy.

Gość józeffffffffH
No to na dyskotekę idż. Bzdurny temat.

Gość ulala..
ja nie chce randkowac. chce pogadac z kims na poziomie z podobnym sposobem na zycie. nie mam pojecia, co jest w tym bzdurnego.

Gość ulala..
hmm widze ze chyba jednak naprawde nie ma tutaj kogos, kto chcialby otwarcie porozmawiac o seksie i nie tylko, powymieniac sie doswiadczeniami i troche najogolniej rzecz ujmujac intelektualnie postymulowac. szkoda :) bede szukac dalej.

Gość ulala..
szukam kolezanke/kolege ktorzy byliby rownie otwarci jak ja. mam duzo znajomych w codziennym zyciu, ale moj tryb zycia jest dla nich raczej niemozliwy do zrozumienia. temat seksu jest tematem absolutnie tabu- mnie opowiesci, jak to kobieta poszla po seksie do lazienki O MOJ BOZE O MOJ BOZE nago, a nie w przescieradle, jakos nie szokuja, a tylko takie maja miejsce w moim kregu przyjaciol :). za to chetnie porozmawialabym sobie z kims sensownym na temat jego i moich doswiadczen seksualnych, powymieniala sie pomyslami, poinspirowala i ogolnie poszerzyla horyzonty.

Gość ropinhhuttt vel subtelny klapś
...dobrze zgadzam się jestem również do dyspozycji....cego pragniesz jak mogę Tobie pomóc?

Gość ulala..
ok, jesli ktos mialby ochote na niewinna znajomosc z otwarta kobieta, ktora rozumie, nie krytykuje i dla ktorej nie ma tematow tabu, poprosze o maila :)

Gość ropinhhuttt vel subtelny klapś
dlaczego inicjujący nie podaje swego?

Gość ulala..
zon, zaraz do ciebie napisze. wiecie, np ostatnio baaardzo atrakcyjna i super fajna para zaproponowala mi pojscie z nimi do lozka. nigdy nie bylam w takiej sytucji. waham sie i nie jestem pewna, ciagnie mnie, ale tez sie boje. mimo to jestem ekstremalnie podekscytowana. i nie mam NIKOGO w moim normalnym zyciu, procz moze jednej osoby, z kim moge o tym porozmawiac. wiekszosc by mnie zmieszala z blotem, skrytowala, starala sie odciagnac "od zlego". stad pomysl na ten temat. chcialabym powymieniac doswiadczenia. ale z kims na poziomie.

Gość takasiakaow
ania_szzz@o2.pl napisz do mnie, dobrze ciebie rozumiem :)