Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adadw

ciąża czy nie ? prosze o pomoc

Polecane posty

Gość adadw

tak długo już sie staramy o dziecko. a moje zmiany teraz to -brak miesiączki 16.01 miałam dostać chociaż mam dość nieregularne -nabrzmiałe(niebolące) piersi -twarde podbrzusze -tak jak by rwanie w pachwinach -brak apetytu co sądzicie MAMY jestem zdesperowana nie mam jak lecieć po test bo siedze w domu a narzeczony zabrał klucze i sio do pracy pojechał ..

Gość adadw
halo;(

Gość a ja znowu mam tak
ze powinnam dostać okresu 31 grudnia, tudzież 1-2 stycznia, tymczasem 23, a ja jeszcze nie dostałam:-O Testu nie robiłam i nie robię póki co, bo już wiele razy tak było, że jak tylko trochę mi się spóźniała @, to leciałam do apteki, a teraz postanowiłam sobie odpuścić i czekać, szczególnie, że poza brakiem okresu,nie mam żadnych innych objawów :-O

Gość kokoline
spokojnie nie denrwuj sie.. niewykluczone ze to ciąża.. zalezy czy takie objawy jak nabrzmiale piersi wystepowaly u ciebie wczesniej przed @.. przy nieregularnych @ nie wiadomo czego sie spodziewac..moze rzeczywiscie to juz:-) jestem w tej samej sutyacji..tez zmezem staramy sie,tez mam nie regeularne.. juz powinnam tez dawno miec@ mam bolace piersi i klucia "nadole" moja temp.to 37.1 a Ty mierzysz temp? ja juz mam 1 ciaze za soba dodam.. ale w 10 tyg mialam zabieg.. w maju mija rok

Gość może superniania pomoże
nie mam pojęcia, może zmierz temperaturę ? po zapłodnieniu jest wyższa niż zwykle, pojawia się też mlecznobiały śluz kup jutro test :) a kwas foliowy bierzesz ? bo wiele kobiet zapomina o tym

Gość kokoline
wlasnie.. jakb co tez juz biierz..jedna tabl.dziennie..ja juz biore od kąd mam bole piersi czyli od polowy cyklu

Gość adadw
właściwie to ja nie mam śluzu praktycznie w ogóle i nie powiem że od dłużego czasu nie wiem co sie dzieje teraz mnie jedynie kuje brzuch jak na @ piersi tak miałam nabrzmiałe ale bolące a teraz tylko nabrzmiałe są i dodam że ostatnio z jakas niecała godzine miałam zawroty głowy 1 dzien tylko pare dni temu miałam lekkie plamienie hmm jak się podcierałam to brązowa wydzielina ale naprawde minimalnie i potem na wkładce miałam coś lekko rózowego ani wydzielina to a ni nic nie było ..