Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdsgergre

jakich podstawowych zasad trzeba przestrzegac w czasie diety?

Polecane posty

czesc i czolem (dzisiaj nic nie sciagam bo zimno:P) sprytny Borsuczy prowokator z Ciebie:D rozumiem ze Twoje 'PS.' bylo czystym i niewinnym wyrazem checi jaka miales na swiezy i 'prosty' chlebek:D;) musisz sie lepiej z rana zorganizowac z czasem;)

Witaj, a co mialabys sciagac, gdyby bylo cieplo? oO Takiego chlebka to ja juz ponad 2 lata nie jadlem ... musisz mnie dolowac? :( To teraz mi to w jakis sposob prosze wynagrodzic ...

poczujesz sie nagrodzony jak napisze ze, wiedzialam ze nie jestes Borsuczka?:D a to co jesz to kanapek? ha juz wiem ^^ :P... co CIe do UK wywialo?:) bo tam sie je to cos do sniadania, na obiad, deser i kolacje;]

Hmm ... skad wiedzialas? To znaczy - po czym poznalas? NL, UK ... do 3 razy sztuka ... ;) Ja sobie niedawno toster sprawilem ... takie swietne "kanapki" wychodza, ze nie trzeba niczego do nich jesc ;)

widzisz- w chlebie mozna jak w zwierciadle czytac;) i wystarczylo skojarzyc dwa fakty- Twoj jadlospis ktorym sie kiedys ze mna dzieliles i gdzie pojawil sie owy tostowy i wyznanie ze takiego "prostego" nie jadles 2 lata....mialam watpliwa przyjemnosc jesc kiedys ta 'gume' totez wspolczuje;) ale mozna sie przyzwyczaic chyba, co? z tostera chyba sa bardziej znosne takze dobry zakup;) przybywaj do PL;) rodzime piekarenki rzadza;)

Dobrze, ze nie bylo nic o kawie ... i fusach, bo wowczas to pewnie by juz po mnie bylo ;) A jesli by tak zmienic U na D i zostawic K ... to panstwo by sie zgadzalo ;)

mam nadzieje ze Ci tam dobrze mimo wszystko-ze spelniasz sie zawodowo, masz kupe zaufanych ludzi wokol i ze ogolnie jestes zadowolony z podjetej decyzji;) z fusami mozemy sie pobawic ale ciekawiej jest zaskakiwac jakimis faktami tak ni stad ni zowad;P

Borsuku ... zawsze jest opcja powrotu, szczegolnie ze swoje juz odsiedziales;)...ale Ty wiesz co robic, wiec co ja biedny zuczek( a raczej-biedna zuczkowa), moge;):D na pocieszenie napisze ze pieczywo drozeje i nie jest w smaku takie jak kiedys:D

PS. szkoda ze czasu nie masz na popisanie bo moze udaloby Ci sie niejedna zblakana owieczke na dobra droge sprowadzic:D;)