Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrekk1987

moja dziewczyna nie jest dziewica

Polecane posty

Gość piotrekk1987

Mam dylemat nie wiem co ja mam zrobic w mojm zwiazku;(. Moja dziewczyna nie jest dziewica. Ja to na poczatku zrozumiałem bo wiem ze to co było wczesniej to sie nie liczy. Liczy sie to co jest teraz i co bedzie pozniej. Ale ostatnio ta swiadomosc tego ze ja ktos dotykał strasznie mnie uderzyło bo jestem o nia strasznie zazdrosny. Bardzo boje sie ze moge ja stracic bo czuje ze moge cos popsuc;/. Ja ja bardzo kocham i nie moge o niej przestac myslec. Prosze was o to zebyscie mnie jakos uswiadomili cos mi powiedzieli zebym nie wariował juz tak Z góry wielkie dzieki :)

Gość Pan ainstain
nie stac cie na nowx towar? Tylko uzywany chcesz?

Gość a Ty jestes prawiczkiem
?

Gość piotrekk1987
nie nie jestem

Gość Mrs Good
Jeśli nie jesteś prawiczkiem to o co ci chodzi? Hipokryzja w czystej postaci.

Gość hipokryzja hipokryzja

Gość nie masz prawa chciec dziewicy

Gość piotrekk1987
tu nie chodzi ze ja mam do niej jakies pretensje tylko ze ja jestem strasznie o nia zazdrosny

ja mysle, ze czlowiek jest czasem zazdrosny o przeszlosc. O ile to nie obsesja to idzie sie z tym uporac.Jednak to chyba nie problem najwiekszy,Zrozumialam, ze podswiadomie boisz sie, ze moze Cie porownywac , tym bardziej , ze ma juz za soba jakas przeszlosc.Musisz wyluzowac.Uwierzyc , ze wybrala Ciebie bo jestes wyjatkowy.Starac sie dbac o nia jak umiesz najlepiej i jeszcze raz uwierzyc i nabrac pewnosci siebie.Odrobina zazdrosci dodaje pikanterii w zwiazku.Ale odrobina , ani krzty wiecej.Bedzie dobrze:)

Gość piotrk1987
dzieki wielkie Elena50 ;)

Gość piotrk1987
poza tym zawsze sobie moge puknac jakas laske na boku ;)

Jesteś cholernym egoistą :O Myślisz tylko o sobie i swojej głupiej zazdrości 😠 Ogarnij się Chłopie... Jak możesz mieć jakieś żale, skoro Ty też już nie jesteś czysty ? :O W ogóle nie myślisz o Jej uczuciach ... Paranoja :(

Gość fslhoghdkghkjghdkghdk
Aaaa. Ja też miałem taka sytuacje. Nie była dziewicą, dowiedziałem się jak to było z nią. Chodziła z nim do grupy przez miesiąc (studia). W drugim miesiącu zaczeli chodzić ze sobą. W trzecim zerwał z nią? Wiecie co zrobiłem? Pukałem ją, potem ją męczyłem wyrzutami, że się nie szanowała - to prawda.. i w końcu powiedziałem jej, że odchodze, bo nie chce rzeczy używanej. Wnioski: *mam dziewczyne dziewice, nic do niej nie czuje - koleżanka. Nie chce ją wydymać jak tamten chłopak moją ex, ale też nie chce być frajerem i nie puknąć jej - dylemat ? *moja obecna jest strasznie ciekawa, dużo nalegałem i nawet do inicjacji palca doszło... *dziewicą są nawet chętne jeśli odpowiednio dotykasz... Pozdrawiam!