Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poznałem panne przez neta

Pytanie tylko do kobiet

Polecane posty

Gość ***Narzeczona ***
jestem facetem ale mi sie silikon na tym zdjeciu. Piersi tej pani ukladaja sie bardzo nienatulanie jakby cos je podtrzymywalo a widac ze biustonosza nie ma. A Panowie niech dadza sobie spokoj z wypowiedziami tutaj bo 65 D a 75 D to nie tylko roznica w obwodzie ciala pod biutem ale mimo ze w obu przypadkach jest D to nie sa to identyczne rozmiary. Czym mniej pod biutem tym mniejsza miseczka nawet jesli w rozmiarze wystepuje ta sama literka.

Gość ***Narzeczona ***
Autorze ja rowniez nie wierze ze ona ma 75 D. Waziutka w talii a czym wyzej tym bardziej kobylasta??? 65-70 moze tek ale nie 75 chyba ze ona jest b nieproporcjonalna. Jesli biustonosz jest dobrze dobrany to 75 d jest duzym rozmiarem.

Narzeczona a więc 75D to jaki? Podobny jak na zdjęciu tej pani, większy mniejszy, no nie wiem, bo nie znam się na tym:(

Gość ***Narzeczona ***
To jest bardzo indywidualna sprawa. Kazda kobieta ma piersi w innym ksztalcie i inaczej plozone moga miec ten sam rozmiar ale jesli stanelyby przed toba nago nie zorientowalbys sie ze to ten sam. Mysle ze 75D mogloby byc takie jak na zdjeciu ale watpie ze dziewczyna z ktora piszesz taki rozmiar ma.

Gość ***Narzeczona ***
Jesli kobieta ma pod biustem 75 cm i 160 cm wzrostu to juz dosc konkretna kobieta. Albo ma 75 pod biustem a w pasie wiecej niz 57 albo ma w pasie 57 ale pod biustem mniej. Jak przyjrzysz sie kobietom to zobaczysz ze roznica miedz talia a obwodem pod biustem nie jest duza. Inaczej w przypadku tali i bioder. Ja mam np w tali 63 a pod biustem 69. Kolezanki ktore maja w talii 59-60 pod biustem maja 65.

Przesłała mi fote:D Powiedziała że sprzed 3 lat, ale że się dużo nie zmieniła. Z szacunku zamalowałem twarz. Ogólnie mi się bardzo podoba:) I jak ***Narzeczona*** kłamała czy nie z talią i biustem???? http://www.voila.pl/126/csqja/?1

Gość Eden Starllling
zgrabna jest, ale chyba się nie szanuje skoro już rozpięła spodnie to pewnie następne foto dostaniesz w samych stringach - ku twej uciesze;)

Gość nie chce mi sie w to wierzyc
to ona na tym zdjeciu? nie ma na bank 75 pod biustem.... na oko ma 65 max wiec widocznie pomylila cyferke...i literke bo jak na moje oko to jest miseczka C. i push-up nosi....

Gość nie chce mi sie w to wierzyc
no ale przeciez oni sa siebie warci... ona jemu podaje wymiary cycków on natomiast wymiary wacka;d ona mu zdjecie w rozpietyczh spodniach a on jej bez spodni.... dobrali sie jak w korcu maku;d

Gość w takim tempie
to za jakieś 2 lata dostaniesz zdjęcie jej pusi

Gość ***Narzeczona ***
Poznałem panne przez neta Pod biustem nie ma 75 na pewno. To bedzie jakies 65C kto wie moze i D.

Gość sandra565657790865345678
Wg mnie, nie kłamała z talią, a w biuście ma 70 D a nie 75

Gość RozwodnikNiePoRazPierwszy
Ale Ty musisz mieć krzepe bo instruktorki fitness, sa ciezkie do zajezdzenia, musisz miec duzo siły by ja do orgazmu doprowadzic:D

Gość 75E mam
Autorze, a Ty chcesz bieliznę tej pani kupować, że tak się upewniasz, czy prawdę mówi? :D a poza tym to wszyscy tu znacie się jak świnie na gwiazdach 75D to aktualnie przeciętny rozmiar biustu Wrażenie robi cała sylwetka, aby była przyjemna dla oka, obwód w ramionach (tak w ramionach) powinien być zbliżony do obwodu bioder, a talia stanowić jakieś 70-80% obwodu bioder, w ten sposób sylwetka mieści się w klasycznym, najbardziej kobiecym ształcie klepsydry. na szczęście męskie gusta są różne, jeden lubi małe, inny wysokie, szczpłe, pulchniejsze, z tyłkiem, deski, i wiele by jeszcze wymieniać.

75E mam to jak sądzisz?? Okłamała mnie że ma 57cm w talii i 75D czy nie?? Zobacz fote:)

Gość ble bla blu bli blom plum
lo jesu... co sie głowisz czy cie okłamała, najważniejsze że się tobie podoba.

Gość ulalalakiss
Ja miałam takie wymiary :) pare lat temu:( więc jest to możliwe. Super wtedy wyglądałam. Wzrost ten sam.

Gość ulalalakiss
A dziewczyna extra wygląda :D Mojemu Tygrysowi też się podoba

Gość Wonska w pasie i duży cyc
to to co tygryski lubią najbardziej:D