Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abraja

upiekłam racuchy

Polecane posty

Gość gygyg
a z czym?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość seanpuka
a z jabłkiem?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość alicja873
zobacz tu www.W-MP3.pl najlepsza muza za darmo!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość biitalian
Ja tez własnie upiekłam racuchy!! :D:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość śmiechulinka4
że też Ci się chce jakieś racuchy piec... staroświecka jesteś. powinnaś połazić po centerach za prtomoncją jakąś albo na dyskotece teraz się obłapiać z chłopakamy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Dziękuję :), nie jestem głodna.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość seanpuka
Możesz podać przepis?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
śmiechulinka4 obłapiałam sie jak byłam młoda teraz to tylko moge sie pomietolic z mezem ;) staroswiecka jasne ze tak nawet jak pieke tort to z 20 jaj bo chce wykończyc rodzine cholesterolem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość *fredka*
ojej ale bym zjadla tekiego racuszka...mmmmmm.... ale moge sobie tylko pomarzyc,bo jestem na cholernej diecie :/ takze zycze smacznego tym ktorzy moga sobie na takie szlenstwa pozwolic :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
kur** a co dzisiaj ostatki bo moja matka paczki robi??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
na 2 talerze racuchów pół kilo mąki 50 g drozdzy swiezych albo 25 suchych szczypta soli 2 łyzki cukru 1,5 szklanki letniego mleka 2 jajka make przesiac do naczynia dodac sół pośrodku zrobic dołek wsypac drożdze,cukier i zalac pół szklanki mleka odstawic na 20 minut dodac reszte składników i proporcjonalnie jesli ciasto za geste to mleka a jak za rzadkie to maki powinna byc konsystencja bardzo gestej smietany odstawic do wyrosniecia w ciepłe miejsce na 1,5 godziny powinno podwoic objetosc smazyc na oleju małymi porcjami na złoty kolor z dwóch stron podawac z czym sie chce np lody bita smietana.konfitury czekolada smacznego he he jak zostaną??? mozna odgrzac w mikrofali nastepnego dnia ale podejrzewam ze nie zoatana he he

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gygyg
to nie dzikuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×