Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagaAga1

Związek ze starszym...

Polecane posty

Gość gagaAga1

Drogie panie mam poważny problem, ponieważ jestem od ponad roku z chłopakiem starszym o 10lat. Poznaliśmy się kiedy miałam 18lat, on był nadal wolny wiec nie ma zadnych problemów z byłą zoną czy dziecmi ale ja wciąz zadaje sobie pytanie czy ten zwiazek ma szanse przetwac? Mój chłopak bardzo lubi sport, kilka razy w tyg chodzi na basen, biega, cwiczy, dodatkowo zdrowo sie odzywia. Ma duzo sił dzieki temu wygląda naprawde młodo, ale przeciez nie o wyglad chodzi tylko o to czy kiedy ja bede miala 30 a on 40 lat to czy nie bedzie miedzy nami za duzo róznic? Czy któras z was jest w podobnej sytuacji, jak wyglada wasz zwiazek po latach? czy są jakiekolwiek problemy? Proszę o pomoc

Gość takaja666
nie ma takiego topiku :O

Gość ja mam 23...
pasuje twój pseudonim do prawdziwej musztardy, jak cię nikt nie prosi, to się nie odzywaj, bo chamidło ci wychodzi z butów. Odpowiadam autorowi teamatu. Ponieważ moderator informuje, że id nie istnieje, to podpowiadam przeczytaj temat "uczucia 50 latka" 22.01.2010.o godz. 19.49 opisałam mój przypadek.

Gość bllooondyna
Ja mam 18 lat a mój wybranek 32 nie wiem czy z nim być :( też duża róźnica...

Gość mała blondiii
ja mam 16. mój wybranek 78

Gość mangotango
ja mam prawie 30 a moj maz prawie 41. nie ma miedzy nami roznicy bo mamy to samo wyksztalenie, pracujemy w tym samym zawodzie. nadajemy na tych samych falach po prostu. mozliwe ze to przez to ze mamy podobne zainteresowania.

śmiechulinka4 Lepsza dla faceta młodsza, niż strasza. Starsze już mają ciała do wymiany i nie nadaą się do rodzenia dzieci! Starszym, ciało można przynajmniej naprawić. Mózgów jeszcze nie przeszczepiają.

Gość gagaAga1
Dziekuje wam wszystkim za odpowiedz. W tej chwili rzecz jasna mam 19 lat, prawie 20 mój chłopak 29. Mam nadzieje że równiez nie bedzie miedzy nami róznic poniewaz oboje lubimy sport, podróze i mamy podobne poglady. Bardziej boje sie o sprawy łózowe i wyjscia z domu np do kawiarni, kina czy na impreze. że jemu juz nie bedzie sie chcialo w wieku 40lat

gagaAga1 z ta różnicą wieku nie jest tak źle

niema reguły na to co kto lubi robić w wieku 20, 40 lat, nie zamartwiaj się na zapas, znam podobny związek i są naprawdę ze sobą szczęsliwi

Gość gagaAga1
montango a Ty ile jestes ze swoim męzem? Nigdy nie mialas wrazenia ze wolalabys kogos mlodszego? kogos kto ma wiecej energii wiecej sily i checi do zabawy? Dzieki 15, postaram sie nie zamartwiac bo jak na razie nie mam podstaw do tego ale mysle przyszlosciowo i jezeli ten zwiazek ma sie nie udac to nie chce marnowac czasu mojemu facetowi, chce zeby on byl szczesliwy

znam przypadki roznicy wieku na poziomie 16 - 18 lat. Szczesliwe zwiazki. Ja tez chce mezczyzne min. 12 lat starszego ode mnie.

Gość Miszell
Ja mam 21 a Moj facet 35, roznica 14 lat caly czas Mi chodzi po glowie ze duuuza ale kocham go i nie potrafie z niego zrezygnowac. jestesmy razem jakies 5 lat z tym ze mielismy przerwy na inne zwiazki i za kazdym raem wracamy do siebie. chcemuy zamieszkac ze soba wtedy sie okaze czy ta roznica jest do przezycia. patrzac przyszlosciowo boje sie o to ze przyszle dziecko bedzie miec starego tatusia i ze w przedszkolu powiedza ze dziadek po Ciebie przyszedl...no ale tlumacze sobie to tak ze bedzie mialo mloda mamusie :)

Gość gagaAga1
Miszell jak facet o siebie dba, jest szczupły, modnie ubrany to nikt tak nie powie. Ja tez o tym myslałam dlatego postanowilam ze w wieku 25 lat chce urodzic dziecko zeby mój chłopak miał 35. wtedy nie bedzie to tak duzo. moj tata mial 33 jak sie urodzilam i nigdy nie odczulam tego ze jest starszy od ojców moich rówiesnikow. Bardziej mi chodzi o przebojowosc. Moja ciotka majac 19lat wyszla za faceta o 12lat starszego a ze byla naprawde przebojowa to nie wytrzymywala tego ze jej mąz woli siedziec przed tv zamiast sie bawic no i sie rozstali. tego najbardziej sie boje

Moj meżczyzna jest przebjowy więc mam nadzieje żę wytrzymam i tego wieku sie nie bedzie odczuwac. Ja juz bym chciala dziecko ale studia ;/ wiec musze sie wstrzymac jeszcze 2 lata a on wtedy bedzie blisko 40