Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenia5

alkohol lekiem na stres?

Polecane posty

kuj kuj tylko ze zrozuieniem bo samo kucie w sobie nie jest dobrym pomysłem , a rozuiesz o co kaman w tych przedmiotach, które zawaliłaś??

Gość zenia5
probuje zrozumiec, ale tego sie nie da nie kuc na pamiec, jedno nawet idzie zrozumiec, ale drugie serio sie nie da bez kucia , sami asystenci mowili na zajeciach ze to jak ksiazka telefoniczna , ktora trzeba wkuc, moja pamiec jest chyba zbyt krucha do takich rzeczy, ja tu poszlam ,bo podobno miala byc po tym pewna praca, i mimo ,ze zawsze na studiach od siebie wymagalam i przez to wpadalam w nerwice , to zawsze czulam, ze przede mna spokojna pewna praca, jak sie semestr rozkrecil to jzu nie bylam tego taka pewna i dalej nie jestem, bo co ja pojde kible szorowac po tych wszystkich nieprzepsanych nocach...:(chociaz zadna praca nie hanbi, ale ja nie po to flaki z siebie wyprowalam, zeby mi "ksiazka telefoniczna" znisczyla zycie i plany

Gość zenia5
mam 23 lata i zadnego papierka ani doswiadczenia zawodowego, wiec pod tym wzgledem czuje sie jak stara, bo inni cos juz maja w tym wieku-papier lub prace

Gość zenia5
i nie wiem, ale chyba takiego glupka jak ja nie powinno byc na swiecie

Gość iks_iks
ja mam 25 lat, trzy razy zaczynalam studia, teraz mam dziecko, nie mam pracy i wyksztalcenia- jupi:)

Gość zenia5
iks a skonczylas ktores z nich?

Gość zenia5
sorry, nie przeczytalam do konca

Gość iks_iks
nie:/ ciagle te same zaczynalam. masakra ogolna....zero samozaparcia, poddawalam sie jak tylko pojawily sie problemy.

Gość zenia5
i co zamierzasz? probowac jeszcze raz czy juz nie? czy isc na inne czy poki co szukac pracy? ja bym moze nie oszalala tak jak czuje ze to sie stalo w listopadzie, gdyby nie to, ze u nas po nie zdaniu warunku wylatuje sie ze studiow, bo przestali tolerowac wiecznych studentow, i np moj kolega zabil sie, bo go wyrzucili, mimo ze 5 lat poprawial te cudowne przedmioty i duzo za to placil kasy... po maturze myslalam, ze jestem super zdolna i dam se rade, alez ja naiwna bylam

Gość iks_iks
jak na razie to siedze w domu z dzieckiem, ale trzeba pomyslec o jakiejs pracy, studia nie gwarantuja mi pracy wiec szkoda czekac, moze kiedys cos zaocznie....tylko co ja moge robic bez wyksztalcenia?

Sama w maju zdałam maturę i narazie nie mam kasy na studia choć wiek już dość dojrzały :) 33 l

przez szkołę zaniedbałam rodzinę i dziecko :( niestety jak się nie ma odpowiedniej pomocy to ciężko jest pogodzić pracę, macierzyństwo i naukę,

Gość iks_iks
wlasnie, odrobine wsarcia i wsystko da sie pogodzic

Gość iks_iks
krk

a może zamias studiów pomyślisz o 2 letniej szkole policealnej dla dorosłych . W wawie są tzw CKU gdzie nauka jest darmowa i po tej szkole masz zawód

Gość iks_iks
hm ciekawe, darmowa nauka i zawod to cos naprwde interesujacego, musze pogrzeac w necie, czy u nas tez cos takiego mozna znalezc