Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lupita

CZY GRUBASKA MOŻE BYĆ ATRAKCYJNA????

Polecane posty

ZADAM WAM PROSTE PYTANIE CZY OSOBA GRUBA CZY JAK TAM INACZEJ MOZNA NAWAC PUSZYSTA MOŻE BYĆ ATRAKCYJNA. MĘŻCZYZNI CZY PODOBAJA WAM SIE PUSZYSTE, BUJNE KSZTAŁTY PULPECIKÓW??????

Gość ja mam 168 cm wzrostu
i ważę 62 kg. nigdy nie narzekałam na powodzenie, mam bardzo przystojnego faceta

Ja waże 70 pare, dlaczego facci zwracaja tylko uwage na chude jak psy suki co w czym my jestesmy gorsze???? ja tam z własnego doświadczenia wiem ze facet nie zwróci uwagi na grubaske smutne ale prawdziwe!!!!

Gość hłe hłe hłe
ja waze 70kg przy 164 cm wzrostu - wciąz się odchudzam bezskutecznie ;P mysle ze nie o wage chodzi ale o proporcje ciala - bo np mam spore piersi i szerokie biodra ale mam figure klepsydry a do tego baaarrrrrdzoo przystojnego meza

zazdroszce, bo ja mam z tym bardzo duży problem czuje sie nieatrakcyjna ani dla siebie ani dla nikogo...czuje do siebie wstret i rzygac mi sie chce jak mam na siebie patrzec w samej bieliznie przed lustrem poprostu mam siebie dość....

Gość hłe hłe hłe
ja tez wolałabym wazyc mniej ale jak sie nie ma co sie lubi, to.... nauczylam sie dostrzegac to co mam w sobie ladnego - wlasnie piersi i ladna figure - kilogramy to juz sprawa drugorzedna

Gość llllllllllllllllllllllllllll
ja waże 62 kg i mam 175:) nigdy nie narzekałam, podobałąm się nawet jak ważyłam 75:) serio!!!

Gość ja mam 168 cm wzrostu
to, że mam kilka kg więcej (poszły głównie w biust i biodra, więc nie jest źle), to wyłącznie moja wina. uprawiam co prawda sport i nie jestem sflaczała, ale baaardzo lubię jeść ;-), z facetem cenimy włoską kuchnię i lubimy próbować nowych rzeczy, dość często też pojawia się u nas alkohol... dochodzą do tego genetyczne predyspozycje (mama ani babcia nie były nigdy bardzo szczupłe). lubię się i akceptuję, jestem zadbana, mam przyjemne rysy twarzy, ładne włosy. NIGDY JEDNAK NIE NAZYWAM SZCZUPŁYCH DZIEWCZYN "CHUDYMI SUKAMI"!!!! :O jedne mają szczęście i dobrą przemianę materii, inne utrzymanie sylwetki sporo kosztuje. czy im zazdroszczę? tak, trochę, ale nie - jak mówiłam - lubię siebie i swój tryb życia.

Gość kotka cnotka
grubaska nie ma szans, musi sie z tym pogadzic a jak nie to dietka cwiczonka itp ;) to tak jak z grubymi facetami

Gość hłe hłe hłe
ale kobieto 62 kg przy 168 cm wzrostu nie znaczy ze jestes grubiutka - raczej w sam raz :)

" Ja waże 70 pare, dlaczego facci zwracaja tylko uwage na chude jak psy suki co w czym my jestesmy gorsze????" Ile zawiści jest w tych kilku słowach :O te chude jak psy suki to po prostu szczupłe, zadbane, ładne dziewczyny. a na twoje pytania odpowiedź jest prosta: widocznie mężczyźni nie lubią oponek i kół ratunkowych w pasie :O wątpię żeby kogoś podniecały zwały tłuszczu i dlaczego miałby się zmuszać np do seksu? :O Jesli zazdrościsz szczupłym dziewczynom to po prostu schudnij.

a ja chce przytyc, dziewczyny puszyste moga sie podobac. juz nie jeden raz uslyszalam ze faceci wola grubsze dziewczyny niz chudzielce.poza tym dziewczyny grubsze sa weselsze i bardziej zadowolone z zycia niz te chude (do ktorych ja naleze :/)

Kobiety puszyste noze tak maja czy sa optymistkami, ale nie maja wogóle wiazy w siebie, wiec wychodzi na zeroo!!!!

ja jestem szczupla i tez nie mam wiary w siebie jestem wiecznie niezadowolona z zycia. malo sie usmiecham, poprostu pesymistka ze mnie

Gość DZIEWCZYNY MACIE KOMPELKSY
HEJ, PRZY TAKIEJ WADZE NIE DA SIĘ WAS NAZWAĆ 'PUSZYSTYMI', TAKIE TO SĄ DOPIERO 100 KG < WIEC WYLUZUJCIE!!!

Przesadziłam ze stwierdzeniem SUKI, sorki troche przegielam, ale mam za soba doświadczenie gdy na pewnym forum poznałam pewnego chłopaka napisałam gdzie pracuje itd.....jak mnie zobaczył to sie wystraszył i wiecej sie nie pokazał troche mnie to podminowało;(

Gość wszystko mozliwe bez wyjatku
Pewnie że możesz, musisz po prostu być atrakcyjna charakterem.

Sam charakter i fajne prowadzenie rozmowy z kimś nie doprowadzi, że poczuje sie pewniej i ze ktokolwiek zwróci wage na moje zwoje tłusczczowe, do tego przestałam palic wiec za chwile bede wygladac jak baryła:(

Gość baba z mopem
to terażniejsza moda , koncerny kosmetyczne i farmaceutyczne lansują kobiety juz nie szczupłe ale kosciotrupy , jak zażyjesz tą tabletkę albo uzyjesz tego kremu to od razu będziesz piękna szczupła jak te na plakatach , poogladajcie jak kiedyś wyglądały modelki a jak teraz czy to normalne ? wpędzają nas w kompleksy wyretuszowane za pomocą fotoszopa chude tyki

myąle podobnie jak moja przedmówczyni to koncerny światowe nazucaja na obraz chudego, koscistego ciała jako dobrego i zdrowego ;(

nawet jesli facet preferuje szczupłe to..owszem, może się podobać ale musi mieć to coś. no i pamiętajmy że są różne gusta i są faceci którzy tylko puszyste kobietki lubią tak więc luz. no ale oczywiście będąc szczupłą ma się większe powodzenie bo większość facetów takie lubi. z tym że jak wspominałem bycie szczupłą i ładną nie wystarczy żeby sobie kogoś znaleźć na poważnie.

Gość wozkers34
z grubasow jest jeden pozytek, robia wielkie kupy, a poza tym to do niczego nie potrzebne

Gość robinhuuuut
kocham cudowne obfitości zwłaszcza u Agnieszki.a zwłaszcza te którą ma w sercu.

Gość kto pyta nie błądzi tak jest
niestety wśród zdecydowanej większości moich kolegów uznania puszysta dziewczyna by nie znalazła.

Gość
może - ale na pewno dla mniejszego grona facetów niż szczupła dziewczyna

dodałbym jeszcze do twojej stopki "za dużo gadamy o seksie a za mało ruchamy" 🖐️ :P w każdym razie tłuścioszki nie przejmować się zbytnio. i tak najważniejsze to mieć po prostu szczęscie.