Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieważny

pierwszy raz z dziwką

Polecane posty

Gość nieważny

tak sie zastanawiam czy nie isć do dziwki. te moje prawictwo i ciągłe marszczenie freda mnie psychicznie wykańcza. zapłace te 200 i se użyje. tylko sie zastanawiam jak ona na to zareaguje. wysmieje mnie czy co, i jak to bedzie wyglądać

Gość ona ma to w
dvpie, ją tylko interesuje żebyś szybko skończył i dał te 200 zł. Chwilę po juz cie nie będzie pamiętać.

Gość nieważny
za pierwszym razem to chyba napewno szybko skończe. a które dziwy lepsze te w burdelach czy przyjmujące w prywatnych mieszkaniach

Gość BYCZEQ
zdecydowanie polecam te które przyjmują w mieszkaniu,...wiem z własnego doświadczenia

Gość edeeeu
jasne że na chacie, stary w agencji nigdy się tobą tak nie zajmie panienka jak sama w domu, zupełnie inny klimat...

Gość dużo to
ta dziwka i ta dziwka...tylko te z mieszkaniem maja sie za lepsze i więcej biorą.

Gość nieważny
ok. dzieki poszukam takiej co prywatnie przyjmuje. A i jeszcze coś lepiej iść do młodej(20-25) czy starszej doswiadczonej (30-40)

Gość edeeeu
te z mieszkaniem to księżniczki, bywam u takich często, szczuplutkie długonogie z wąska talia osy oooo takk

Gość edeeeu
jasne że lepiej do młodej, jak pójdziesz do tej starszej, obrzydzisz sobie chłopie sex do końca życia.

Gość nieważny
edeeu a ile te ksieżniczki se życzą

Gość edeeeu
różnie zależy na ile tam idziesz, ja np jak ide na całą nocke to płacę 1000 -1500 w zależności od stawki ale uwierz mi na słowo nigdy nie żałowałem wydanej kasy, ale jak chcesz możesz iść na godzinke i zapłacisz trzy stówki

Gość nieważny
to rozsądna cena. i rozumiem że robie z tą panienką co zechce. daje jej do ust też

Gość edeeeu
hehehe nic jej dawać nie musisz, ona sama się Tobą zajmie:) nie dość że piękne laleczki to jeszcze potrafia taka rozkosz dać że zwyczajna panienka nie da rady, uwierz mi mozna robić loda i robic loda...jedna robi to zwyczajnie, a takka księżniczka doprowadzi cię do obłędu...zreszta musisz sam sie przekonać

Gość to jak
taka panna robi tego loda?

Gość najlepiej zademonstruj
:classic_cool:

Gość nieważny
mam jej powiedzieć że jest moją pierwszą

Gość podejrzewam że
się zorientuje

Gość Ciekawy 800
Też myślałem o takiej w mieszkaniu. Zastanawiam sie tylko czy jakiś alfons mnie tam nie zdybie i "dawaj kasę". One same są w takim mieszkaniu? Fakt dostałęm zdjęcia i ładne są.

Gość anonim3
dajcie namiary , bo nie moge nigdzie znaleśc

Gość nieważny
sylwanna co jest żałosne? że w wieku 21lat chcem se zaruchac. To bardzo uczciwy układ płace=rucham i spierdalam

Gość nieważny
a co CIEKAWY chciałbyś zamoczyc i spierdolić nie płacąc. Laski pewnie mają swych panów którzy pilnują interesu

Albo tutaj popytaj... pelno chetnych napalonych pomaranczowych lasek ;P z tipsami na pol metra i doklejanymi wlosami.

Oj panowie, panowie, a nie boicie się chorób? Odrobina przyjemności, a potem....trzeba będzie freda leczyć.

Za parę miesięcy skończę 24 lata. Nigdy nie uprawiałem seksu, ogółem to nawet nie miałem dziewczyny, choć bardzo chciałem. Chciałbym kochać tylko ją i żeby była dla mnie jedyną na całe życie. Niestety nie jest mi dane poznać kobiety której bym się podobał i która by mi się podobała. Ostatnie moje przygody, to głównie kosze od dziewczyn, które widzą we mnie tylko przyjaciela, bo do tego się chyba tylko nadaję. Moim problemem jest spora wada wymowy, z wyglądem też średnio, dlatego nie chodzę na żadne imprezy, bo przecież po co mam iść w miejsce w którym i tak bym się nie odzywał do nikogo. Dlatego wiem, że jestem skazany na samotność, przestaję już wierzyć w to, że spotkam dziewczynę swojego życia i od paru miesięcy zastanawiam się czy nie pójść do kobiety z ogłoszenia. Sporo tego jest (odloty i roksa) i na pewno nie będzie problemów z wyborem. Przynajmniej będę miał to już za sobą, poczuję wreszcie jak to jest. Najbardziej smutne jest to, że jeszcze rok temu gardziłem facetami, którzy chodzą do prostytutek, uważałem, że nie mają do siebie szacunku, a teraz sam się nad tym zastanawiam. Mam jeszcze około miesiąca na podjęcie decyzji.

Gość 321

Zrobilem to bedac w czeskiej dyskotece w ktorej to chodza panienki z ofertami  podchodzilo do mnie ich kilka lecz zadna mnie nie krecila az w pewnym momencie podeszla dziewczyna o  kruczoczarnych wlosach kraglych ksztaltach i olbrzymich piersiach. nie moglem sie oprzec poszlismy najpierw do recepcji uredulowac uslugi puzniej na pokoj.w pokoju najpierw zaproponowala wspolny prysznic kiedy sie rozebralismy na widok jej piekej dupy cipki i olbrzymich cyckow z sterczacymi sutkami pala mi stala .pod prysznicem wspolne mycie z pieszczotami uklekla przedemna biorac penisa miedzy piersi nie wytrzymalem i trysknalem jej po twarzy .umyla sie i wspolne wycieranie i na lozeczko . wciagnela mi prezerwatywe  polozyla sie na plecach rozczezyla nogi i jazda nieziemskie uczucie ruchac ja jej falujace piersi robily wrazenie nie chcialem nawet zmienic pozycji az doszdlem. poszedlem sie umyc kiedy wrocilem kazala mi sie polozyc na plecach i zajela sie ssaniem mojego penis kiedy znowu bryknal to ona zaczela mnie ujezszac machylajac sie smyrajac sutkami po mojej twazy i znow ten widok piersi robil swoje dlugo nie wytrzymalem po wytrysku wspolny prysznic i dowidzenia .