Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Maz sie wyprowadzil.....

Polecane posty

Gość

Witam wszystkich. MAm problem. Dwa tygodnie temu wyprowadzil sie ode mnie mąż. Zostawil mnie sama z 2 dzieci, z czego mlodszy synek ma raptem 9 miesiecy... Nie ukladalo nam sie od poczatku grudnia. Wtedy to poznal "kolezanke" i zaczelo sie: noszenie telefonu przy tylku, tysiac pretekstow do wyjscia z domu, haslowanie gg, nie odbieranie ode mnie telefonow, raz nawet nie wrocil na noc do domu i napisal tylko smsa, ze przesadzil z piwami i spi u kumpla. W sylwetra zostawil mnie sama z dziecmi i poszedl "na wodke" do kumpla. Szkoda slow...... TEraz sie wyprowadzil. Mowi, ze to moja wina, ze to nie chodzi o zadna kobiete. Przychodzi codziennie na 2 godz. do dzieci. A mi sie swiat zawalil, nie wiem co o tym wszystkim myslec, jak to poskladac. Nie wiem jak z nim rozmawiac, zreszta on nie wyraza takiej checi..... Jesli ktos mial podobna sytuacje lub zna takowa to prosze o rade. Jak sobie pomoc.

hm... wina na pewno nie jest twoja , wina zawsze jest po obu stronach nie bardzo wiem co ci doradzic skoro on nie wykazuje checi do rozmów przykre ze dzieic parza jak sie zachowuje skoro wykazujesz inicjatywe do rozmów a jaka reakcja rodziców ?

Gość
Faceci do nikad nie odchodza.Jasne! ze to Twoja wina! nie wiedzialas ze to ich stala zagrywka!!Oni sa cacy a my kobiety i zony jestesmy bee, gdy na horyzoncie pokazuje sie nowa kobieta.Jeszcze dlugo bedzie to ukrywal ,ale jak przyjdzie co do czego, to , to sie i tak wyda.Nie wiem co Ci powiedziec? Boje sie ze to prowokacja.I niema sesu sie na darmo produkowac.Moge Ci polecic forum," Zycie po rozwodzie" tam jest wiele kobiet borykajacych sie z tym samym problemem, kobiet porzuconych z malymi ,ale tak ze z duzymi dziecmi, wymienione na mlodszy model.Wpadnij do nas , zobaczysz jakie morowe kobiety jestesmy, i wiele z Nas wcale nie jest po rozwodzie, w trakcie , lub poprostu porzucone.Pozdrawiam serdecznie.

Gość mamusia dziewczynek
otoona-czytam jakbym napisala to ja.tez w grudniu sie wyprowadzil,tez wpada do dieciakow na 2 godz no i czasem zabiera na wekendy.tylko ze ja wiem iz dobrze sie stalo,ze sie rozstalismy,odpoczywam psychicznie a troche przez niego przeszlam.fakt chodzi najbardziej o dzieci ktore niewiele rozumieja,i cala ta sytuacja to jest wedlug nich moja wina ....choc tylko ja wiem przez co przeszlam

Gość mamauaksmamam
a dlaczego niby wasza wina ? to wy kobiety macie całe zycie umizgiwac panom a oni beda robic co chcą w zwiazku chodzi o kompromisy i dwoje ludzi musi dbac i walczyc

Gość
czy łoży na utrzymanie dzieci?

Gość zonaty maz
to wina kobiety ze facet od niej odchodzi jescze nie było takiego przypadku zeby facet zostawił wspaniała ,dobra,kochana,kobiete

Gość mamusia dziewczynek
oczywiscie tylko trzeba dazyc do tych kompromnsow,jedna strona nie zrobi sama nic

Gość mamusia dziewczynek
niewiem jak OTOONA ale moj nawet zeta nie dal:(jest mi ciezko,ale teraz widze z jakim czlowiekiem zylam 10 lat :(

Gość
nikt nie jest skończenie wspaniały, dobry i kochany - takie kobiety (podobnie jak mężczyźni) nie istnieją :o tyle, że niektórzy faceci mały kryzys w związku traktują jako zielone światło do poszukiwań nowej partnerki życiowej :o

a co facet jest taki doskonały? idealnych ludzi nie ma a jak jest kryzys to co kobieta ma tylko walczyc i padac na kolana a facet ma tyrac eh przynajmiej wiecie z kim zyłyscie skoro nawet na dzieci nie daja

a co facet jest taki doskonały? idealnych ludzi nie ma a jak jest kryzys to co kobieta ma tylko walczyc i padac na kolana a facet ma tyrac eh przynajmiej wiecie z kim zyłyscie skoro nawet na dziei nie daja

Gość mamusia dziewczynek
smutne ale prawdziwe :-(

Gość zonaty maz
Kobiety sa gorsze powstały z żebra skusiły Adama (dlatego są brzemienne (rodzą w bólach) to jest niestety kara Boska sa siedliskiem grzechu (kurfy)

Gość mamusia dziewczynek
a co ty tam wiesz o zyciu?

Gość zonaty maz
przykre ale prawdziwe

Gość Mnie.. .
zonaty... bo cie zbanuję

Gość mamusia dziewczynek
no fakt przykre:(ale bez tych kooref nie byloby ciebie....takie jest zycie

Gość margot45
Kobieto chociaz nie daj sobie wmowic ze to twoja wina.Dasz sobie rade doskonale bez niego.Trzymaj sie mysl o sobie i dzieciach a z nim daj sobie spokoj bo to dupek.

Gość
Dzieki za wszystkie cieple slowa. Mąż łoży na utrzymanie. Po 400 zl na dziecko. Na dzien dzisiejszy jest we mnie tyle zlosci i zalu do niego..... Wiem, ze wina zawsze lezy po obu stornach. Jak urodzil sie mlodszy synek, moze za malo czasu poswiecalam mezowi, ale kurcze.... Przeciez nie musial zaraz szukac sobie pocieszycielki i co gorsza sie wyprowadzac, bo nagle stwierdzil ze ma mnie dosc. MAm zal, ze nawet nie probowal, nie chcial ze mna szczerze porozmawiac Po prostu stweirdzil, ze juz mnie nie kocha i nie chce byc ze mna. W sumie tak z dnia na dzien. OK. Droga wolna. Nic na sile. Ale bol i rozgoryczenie jest we mnie olbrzymie.

Gość luluchaa
moj zrobił to samo...w święta...tuz po wigilii...jakbym siebie czytała zaczynam watpic czy mezczyzni o dobrym sercu,tacy prawdziwi,co kochac potrafią jeszcze istnieją...poki co mam raczej negatywne wnioski

08:37 [zgłoś do usunięcia] zonaty maz to wina kobiety ze facet od niej odchodzi jescze nie było takiego przypadku zeby facet zostawił wspaniała ,dobra,kochana,kobiete tak a kochana kobieta to według faceta taka ktora na wszystko pozwala i nie ujada jadaczka...oj oj oj....:o

Gość luluchaa
tylko gdzie ich szuakc...nie wiem ale jakos nie wierze,by udało mi sie ułozyc sobie zycie z kims innym,tak przywykłam do samotnego zycia,zapomniałam jak to jest przytulac sie,wracac do domu gdzie ON przyjedzie z pracy,zjemy wspolnie obiad,pogadamy,pojdziemy razem spac...nadzieja umiera ostatnio...moja umarła

Gość margot45
Lepiej byc samej z dziecmi niz w bylejakim zwiazku.Ciesz sie ze wyszedl z domu i nie zneca sie psychicznie na tobie.

prawdziwy facet nigdy nie odejdzie do innej i nie zostawi matki swoich dzieci....to żelazna zasada ale że mamy dziś zbiorowisko męskich pizd , wolą uciekać i myśleć że zabawa trwa wiecznie - tyczy również kobiet udających facetów.....:)

Gość luluchaa
znęca sie w jakis sposob,robi naloty na dom,sprawdza kiedy chce,i nie po to,zeby z dzieciakami pobyc ,bo cmoknie ich szczesliwy i zadowolony,sprawdzi wszystkie kąty łącznie z lodówką i wąchaniem mojego kubka przy stoliku z kompem,czy czasem procentów jakichkolwiek nie ma,bo jakby były to jak obiecał zadzwoni po policję (żeby władzy rodzicielskiej mnie pozbyc),straszy,grozi,nic go nie obchodzi,zabrał samochod a do lata nakazał wyprowadzic sie bo on nie bedzie sie z Niunią swoją tłukł po wynajetych mieszkaniach

revolver, tez mysle, ze prawdziwy, odpowiedzialny facet nie opuszcze swoich dzieci... Ale ja slysze tylko, ze on nie odszedl od dzieci, lecz ode mnie. to jego pierdolenie z poczucia winy i z tego "żeby ładniej wyglądało" to co robi...jeśli odchodzi od matki odchodzi także od dzieci...bo będą one z Tobą...:)

Gość
Lulachaa, to masz naprawde nieciekawa sytuacja... Ale nie daj sie. Nie musisz sie nigdzie wyprowadzc. Moj laskawie mieszkanie zostawia do mojej i dzieci dyspozycji, co wiecej mam y na nie kredyt i musi co miesac placic polowe raty. Jestem tylko ciekawa jak sie z tego bedzie wywiazywal.

Gość luluchaa
revolver wyjdź za mnie szukałam Cie całe życie :D 😍