Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kliam_tyzacja_

Jeżeli śmierdzi z klimatyzacji w pracy...

Polecane posty

Gość kliam_tyzacja_

Pracuje w kolporacji. Jednej z firm telekomunikacyjnych. W typowym biurowcu. Od pewnego czasu wraz z ze znajmymi z pracy mamy problem. Z klimatyzacji wydobywa sie odrazajacy zapach (o ile mozna to zapachem nazwac) zglaszalismy to juz kierownikom niby klimatyzacja, wentylacja juz byla czyszczona i jest wsyztsko wporzdaku... ale tylko wedlug nich. Niefortunnie moje stanowisko pracy znajduje sie bezposrednio pod wentylacja. Oczy pracownikom lzawia, wrecz czasami sie zaczynami dusisc poniewaz nie mozna wytrzymac w takich warunkach. Obawiamy sie ze to sa jakies grzyby itp Nie wiemy jak mozemy temu zaradzic nie dosc ze na samopoczucie zloe to wplywa to niewatpliwie tez na zdrowie. Jak mozna temu zaareagowac? moze ktos mial podobna sytuacje??

Gość bhgdn a
zgloisic do sanepidu czy gdzies

Gość bhgdn a
albo dop pnastowej inspekcji pracy

Gość wozkers34
wsadzcie kupe do wentylacji i beda piekne zapachy

Gość Maestro 2000
macie behapowca? jak nie to pip albo coś w tym stylu.

Gość once ago
pracowalam kiedys w biurze z klimatyzacja, w osobnym pomieszczeniu i tez wydobywal sie 'smrodek'. co prawda nie dusil, nie lzawilam itp. ale pachnialo jakos tak... starym wilgotnym dywanem. kiedy przyszedl gosc od klimy mowil, ze to moje perfumy itp wszystkie intensywne zapachy ktore zostaly 'wciagniete' i niewiele da sie z tym zrobic...

Gość Goboy 25
Na moje klimatyzator multi split jest efektywniejsza , koszt montażu takiej klimatyzacji może być wyższy ale można lepiej dopasować moc urządzenia do powierchni domu, agregat chłodniczy i tak instalowany jest na zewnątrz budynku, sprawdź parametry tego klimatyzatora i zobacz, ja czekam aż mi zamontują fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z sensorem podczerwieni który steruje klimą i kieruje chłodne powietrze na ciepło

Gość gość
Odgrzybić trzeba PILNIE i wymienić filtry.