Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kliam_tyzacja_

problem kliamtyzacji w pracy. POMOCY !!

Polecane posty

Gość kliam_tyzacja_

Pracuje w kolporacji. Jednej z firm telekomunikacyjnych. W typowym biurowcu. Od pewnego czasu wraz z ze znajmymi z pracy mamy problem. Z klimatyzacji wydobywa sie odrazajacy zapach (o ile mozna to zapachem nazwac) zglaszalismy to juz kierownikom niby klimatyzacja, wentylacja juz byla czyszczona i jest wsyztsko wporzdaku... ale tylko wedlug nich. Niefortunnie moje stanowisko pracy znajduje sie bezposrednio pod wentylacja. Oczy pracownikom lzawia, wrecz czasami sie zaczynami dusisc poniewaz nie mozna wytrzymac w takich warunkach. Obawiamy sie ze to sa jakies grzyby itp Nie wiemy jak mozemy temu zaradzic nie dosc ze na samopoczucie zloe to wplywa to niewatpliwie tez na zdrowie. Jak mozna temu zaareagowac? moze ktos mial podobna sytuacje??

Gość Śliwkawęgierka83
dzwoń do Sanepidu, jakieś standardy obowiązuja - pracodawca zapłaci kare. Warto zdrowie ryzykować ?? Też tak miałam w poprzedniej pracy, oczy ropiały , ciągle psikałam, w końcu załoga się zbuntowała, zagroziła że gdzie indziej niż u kierownictwa pomocy poszuka i efekt był natychmiastowy. Nikt nie chce problemów przecież