Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalaP

czy ktos z was stosował retinA?- prosze o radę....

Polecane posty

stosuje juz ponad trzy tygodnie... byłam przygotowana na rzekome pogorszenie stanu cery ale nie aż tak!! zaczynam się załamywac po trzech tygodniach nadal wyskakują mi pryszcze pory są rozszerzone i skóra tłusta:( czy będzie lepiej, czy może to wcale nie jest cudowny środek na trądzik?? pomocy!!

w wieku nastoletnim tez miałam problemy z cera, pomogła mi maść robiona, nie pamiętam jej składników, ale efekt był szybki i trwały, pozdr :)

ja nie jestem nastolatką, mam 21 lat i nigdy wczesniej nie mialam problemów z cerą...dopiero od gdzies od pół roku:( dodam że biore również hormony novinnet

Gość nikk27
czy problemy z cera pojawiły się gdy zaczełas brac tabletki?

nie raczej po ich odstawieni brałam mercilon i po odstawieni w sierpniu ubiegłego roku nastapił wysyp:( teraz po 4 miesiącach zaczełam brac znowu ale dopiero mam drugie opakowanie to efektów nie widać:(

Gość nikk27
miałaś robione badania hormonalne przed tabletkami? może branie tasów zachwiało twoja naturalna gospodarka hormonalną? ja po odstawieniu tabletek wracałam do siebie przez ponad dwa lata. Na trądzik mi nie pomogły, z perspektywy czasu widzę nawet że zaszkodziły miałam ładniejszą cerę przed braniem tabletek teraz jest tylko względna