Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie wiem

facet a jego zachowanie ..

Polecane posty

Gość nic nie wiem

Wczoraj od ponad roku poszlam na dyskoteke z moim facetem,znajomym i jego mama.Facet sam wyciagal mnie na impreze to poszlam.Gdy weszlismy na impreze,pierwsze co wszyscy poszli zobaczyc jak tancza ludzie.Chlopacy stali jak wryci zamiast zatroszczyc sie o stolik dla nas.Wkurzylam sie na chlopaka i powiedzialam co mysle.Ja od roku nie bylam na imprezie,a Kolegi Mama od 20 lat wiec chyba nie mysleli,ze 47 letnia kobbieta bedzie stała cała impreze!Facet miał na mnie focha cała impreze...W ogole sie nie bawil.A mi tylko chodzilo o to,ze skoro zabiera mnie na impreze to powinien o mnie zadbac.Po co zabiera mnie na impreze skoro ma w dupie to czy bede miala gdzie usiasc...

Gość nic nie wiem
a obiecal mi ze czerwony dywan bedzie i kelnerzy w stringach

Gość nic nie wiem
no super podszyw ..!!! Nie chodzilo mi o jakies luksusy...Tylko o to aby zatroszczyl o wszystko co najpotrzebniejsze...a teraz,lezy i jest wielce obrazony ..

Gość nic nie wiem
no problem jak problem .. Ale chodzi o to,ze on nie wie o co mi chodzi ... Wielce obrazony jest ...i wedlug niego pewnie powinnam go jeszcze przeprosic ..;/ I po co wyciaga mnie na impreze..Dobrze,wie ze ja juz swoje sie wybawilam..nie musze chodzic juz w cale na imprezy chociaz jestem jeszcze mloda..ale poszlam a tu taka porazka,zero zainteresowania! A Kolegi mama moze powinna stac cala impreze pod sciana z piwem w reku, jak te wszystkie 18latki?

Gość aaajjjj
wydaje mi sie ze przesadzasz...na dyskoteke idzie sie potanczyc..a nie siedziec przy stolikach, fakt- moze i mogl poszukac jakiegos stolika ale to nie jest powod zebys mu jakies sceny robila...tez bym sie zdenerwowala gdyby mi ktos urzadzil awanture o takie cos...

Gość aaajjjj
ja na przykład wolę tańczyć na stole niż siedzieć a zaczynam już po 2 piwie

Gość aaajjjj
ludzie- ale macie satysfakcje z tego podszywania...bezsens ;/

Gość nic nie wiem
ja nie mam wyrzutów sumienia.. i bede go gnojic jesli tylko bedzie mi cos nie pasowalo.Facet powinien dbac o kobiete i tyle... a nie robic na "odpierdol sie"