Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejbisi

Piosenki z imionami na wesele

Polecane posty

Gość ejbisi

Hejka :) Gdzieś tu na kafe wyczytałam fajny pomysł: ktoś na weselu dedykował gościom piosenki, w których w tekście występowało imię danego gościa. Chciałabym stworzyć listę takich utworów, więc jak ktoś coś kojarzy to piszcie :) Oczywiście muszą to być kawałki, które nadawałyby się na wesele czyli nie jakieś smuty. Ja mam na razie takie: - Monika dziewczyna ratownika (trochę obciachowe ale co tam ;) ) - Małgośka M.Rodowicz - Nikt na świecie nie wie, że się kocham w Ewie .. Czerwone Gitary - Baśka - Wilki - Maria, Maria - Carlos Santana Ktoś kojarzy coś jeszcze? Mogą być też z męskimi imionami czy zagraniczne.

Gość grenadinne
kult - natalia w brooklynie :D

Łzy - Agnieszka Bartek Wrona - Maria Blondie - Maria Sandra - Maria Magdalena Renata Zarębska - Noc z Renatą Akurat - Roman i Julia Blade Loki - Rysiek Śląskie Szwagry - Izabello

Gość ejbisi
Dzieki :) Piszcie jak ktoś jeszcze na coś wpadnie, może komuś jeszcze się to przyda bo wydaje mi się, że pomysł jest fajny i może nieźle rozruszać gości :)

Gość ale faceci będą lekko
dyskryminowani mało jest piosenek z męskimi imionami i jak to rozwiążesz?

Gość korsrelax
Józek-nie daruję ci tej nocy o Karol- O Maryjanno gdybys była zakochaną Dziś Panna Andzia ma wychodne jeszcze pomyslę ale są różne piosenki w których się zmienia imiona w zależności od potrzeb-np. rudy się żeni zamiast słowa rudy, wstawia się imię

Gość korsrelax
To karolina -co za dziewczyna Jolka, jolka Pamietasz

Gość ejbisi
Facetom można w ostateczności dedykować inne piosenki, które w jakiś sposób im się dobrze kojarzą. Może nie będzie to aż taki fajny efekt jak w przypadku imion, ale jednak milo usłyszeć przez mikrofon, że akurat tobie dedykują piosenkę którą lubisz.

Gość ula na parkiecie
a co o Uli, Urszuli??? mam trzy imienniczki i tez bym chciała coś w zanadrzu, tylko la nich!

Gość ula na parkiecie
no tak, szybciej piszę niż myślę, byki popełniłam.

Gość pomysłł całkiem całkiem
ale miałabym problemy z Aleksandrą [aż 3 będą], Sylwią, Mileną...

Gość jusaa
czyli to co podałam wyżej:)

Gość ejbisi
Super pomysl z tą Ulą :D podbijam!

Gość bahsuiakaiosos
Big Cyc " rudy się żeni w miejsce rudy wpisujemy imię faceta np Tomek sie żeni

zeby mezczyzni nie poczuli sie zapomnieni, mozna pokombinowac i do tekstu "Baski" wstawic imiona mezczyzn obecnych na slubie, tekst mozna troche zmodyfikowac :D np.: Krzysztof miał fajny gust (buist :D) Karol styl, a Darek coś, co lubię, Tomek całował cudnie Nawet tuż po swoim ślubie Z Jarkiem można było konie kraść itp. itd.

Gość zxcvbnmmmmm
Ada to nie wypada Celina - Kult Maciek - Maciek, ja tylko zartowalem - Kazik Beata - jest taka piosenka ktora idzie " a na imie mialas wlasnie Beata, piekne imie..." - na pewno znajdziesz ;-)

Gość feeeel
to ostatnie z Beata to chlopcy z albatrosa

Gość a co z Katarzyna

Gość o Hela - Piersi
:)

Gość dla Katarzyny
jest taka piosenka "KAsiu, KAtarzyno kocham Cie..." disco polo co prawda

Gość Kasiu Katarzyno
taka piosenka disco polo;P

Kasiu Jasnowłosa-Ding Dong Łzy - Angnieszka Model MT - agnieszka Fergie - Mary Jane Shoes Chris De Burgh - Suzana Boys- Napalona Anka Blondie -Maria The Beatles - Hey Jude Edyta Górniak - To nie ja byłam ewą Baśka-Wilki Wilki - Beniamin BARTEK WRONA- MARIA Czerwone Gitary - Anna Maria Blade Loki - Rysiek Alians - Tylko Marian 1. "Jola, głupia Jola" - Defekt Muzgó 2. "Jolka, Jolka pamiętasz" - Budka Suflera 3. "Nie płacz Ewka" - Perfect 4. O, Ela" - Chłopcy z Placu Broni 5. "Katasza" - Hey 6. "Milena" - K. Nosowska 7. "Polly" - Nirvana 8. "Molly's Lips" - Nirvana 9. "Jeremy" - Pearl Jam 10. "Angelina" - Neurotic Outsiders Pozdrawiam;) Kaska;*