Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klisu33

Pominęłam pigułkę 2 razy pod rząd...!

Polecane posty

Gość klisu33

Witam.Jeśli któraś z was brała lub bierze tabl.anty to może jest w stanie odpowiedzieć na moje pytanie.Otóż w czwartek wzięłam normalnie pigułkę o 16 i wyjechałam do chłopaka , na nieszczęście zapomniałam wziąć ze sobą pigułek ... Kochaliśmy się do końca.Dziś dopiero wzięłam pigułkę. Wczoraj wieczorem , a także dziś miałam bardzo "mokro" tam na dole.Nie wiem czy był to śluz przypominający "białko kurze" czy też nie.Nie był jednak rozciągliwy , a jeśli nawet to odrobinę.Miałam po prostu takie uczucie mokrości jakbym cały czas była podniecona... Moje pytanie jest takie , czy przyjęcie pigułki dopiero w 3 dniu od ostatniej , grozi zajściem w ciążę?

Gość miranda1976
To czemu kochaliście się do końca skoro zapomniałaś pigułek.Zachowałaś się nieodpowiedzialnie.

Gość hahaaa
pierwsze slysze ze ciaze zachodzi sie od przyjecia pigulki :)

Gość kiciii
skoro wiedziałaś, że zapomniałaś pigułek, to jak mogłaś kochać się bez dodatkowego zabezpieczenia? ręce opadają. Po drugie, których pigułek nie wzięłaś, z którego tygodnia? Gdyby to była, tylko jedna, to by nie było tak źle, ale dwie - sprawa jest trochę cięższa.

Gość klisu33
Byłam pod działaniem alkoholu i poniosła nas romantyczna atmosfera...zdarza się przecież..:/ Mój błąd.To był początek 2 opak.zapomniałam wziąć w 1 tygodniu 2 opak.

miałaś mokro bo kochaliście się do końca - to chyba zrozumiałe. a dwa to nie ciekawa sytuacja skoro nie wzięłaś dwóch tabletek to czynność jajników mogła się odblokować, a żywotność plemników to max 7 dni.

moja znajoma nie wziela 1 tabletki z mezem tez poniosla ja romantyczna atmosfera i dzis ma 3-letnia corke. A to byla tylko 1 tabletka :)

Gość NIE POD RZĄD
Z RZĘDU kochana, z rzędu.