Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość layrencja33

Mimo miesiączki moje piersi

Polecane posty

Gość layrencja33

są nadal obolałe.Myślę że to była normalna @.Pierwsze 2 dni normalna(ale nie obfita)a 2 dni to bardziej plamienia.Cały czas pobolewa mnie dół brzucha,jest to taki zwracajacy uwagę ból.Po wiekszym wysiłku(bieganie-granie w tenisa ziemnego).mam wrazenie że brodawki są nieco większe i wrazliwsze,ale nie tak bardzo.Popołudniami chodzę śpiąca.Miesiączkuję regularnie.Współżyjemy bez zabezpieczenia(stosunek przerywany)Zdajemy sobie sprawę ze mogę zajść w ciąże.Nie staramy się co m-c,ale jak będzie dzidziuś też będziemy się cieszyć. Mam pytanie.Czy wyzej wymienione przeze mnie objawy mogą w jakimś stopniu świadczyć o tym że mogę być w ciąży.Robiłam dzień przed spodziewaną @ test ,gdyż juz miałam podejrzenia,ale wyszedł negatywny.A @ wystapiła tak jak napisałam wyżej. Czy była któraś z was w podobnej sytuacji????

Powtórz test, a jeśli będzie negatywny leć do lekarza. Powinnaś zrobić badania hormonalne. Ja też miałam kiedyś ciągły ból piersi z powodu niedoboru progesteronu

Gość layrencja33
Dzięki za radę-też myślałam aby się wybrać do lekarza.Ale mam jeszcze te pobolewania w dole brzucha:(