Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POSZUKUJĄCA SWOJEGO M

ZAKUP MIESZKANIA NAD LOKALEM UŻYTKOWYM

Polecane posty

Witam serdecznie. Przymierzam się do zakupu mieszkania. Pytanie - czy ktoś ma mieszkanie nad lokalami użytkowymi? W tej chwili w mojej miejscowości najciekawsze mieszkania w bloku są połączone właśnie z lokalami. Dowiadywałam się i niestety będą różne sklepy, kosmetyczki ale też pizza kebab żarło więc zapachy frytkowe będą wlatywać przez okna..? No właśnie to tylko moje obawy... Kolejne pytanie - na którym piętrze mieszkanie polecacie w tym przypadku są 4 piętra. Będę wdzięczna za wszelkie uwagi i wasze doświadczenia. Z góry wielkie dzięki!!! :-)

pliiss

Gość samosia zosia___
Osobiscie nigdy nie mieszkalam w takim mieszkaniu ale sama nad tym tematem sie zastanawialam. Jesli chodzi o mnie to jednak wolalabym budynek w ktorym sa tylko mieszkania a nie kawiarenki...puby, knajpy, i inne...

Niestety nie ma dużego wyboru :( Rynek wtórny pozostawia w tej chwili wiele do zyczenia, nic mi sie nie podoba :( a to co się buduje ma właśnie te lokale :(

Gość maturka4
Będzie mało ciekawie, jeżeli to sklepy lub lokale gastronomiczne. Oprócz zapachów jeszcze robactwo i szczury

no to podnoszę...