Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamisa

25 lat,dziewica,przyszła stara panna

Polecane posty

Gość kamisa

nigdy nie spotykałam się z nikim dłużej niż2 miesiące.zaczynam powoli przyzwyczajać się do samotności,do tego że nigdy się nie zakocham,że nikt nie zakocha się we mnie,że nie bede miała rodziny.zaczynam wierzyć że jestem totalnie nieatrakcyjna i odstraszam facetów:((((

Gość kamisa
bo ktoremu facetowi przystojnemu i bogatemu spodoba sie dziewczyna o urodzie głoda z reklamy danone

poczekaj jeszcze pięć lat i z całą pewnością żadnemu nie zaufasz i nie pozwolisz się dotknąć ze strachu przed zajściem w ciążę :)

Gość kamisa
jak mam wierzyc w siebie jesli mam takie zycie. nawet jeśli kogoś spotkam (na wielką milosc juz nie licze) to jak mam przyznać ze jeszcze ikogo nie miałam,w tym wieku?!

Gość kamisa
do tego doszło , ze nawet na palec zakładam prezerwatywe

Gość kamisa
marny podszyw

Gość myszka22222222
jaki temat taki podszyw

Gość kamisa
wiesz akurat ten temat to moje zycie,może jest marne ale takie jest,nie wymysliłam go sobie

a czym ty sie przejmujesz? ja sie przyznam ze bylam do 23 i sie tym nie przejmuje 😭

Gość kamisa
ale ja mam 2 więcej,prawie 3.i nie miałam nikogo,uwierz jest się czym przejmować.nie mów ze Ty się w ogóle nie przejmowałas bo jakos ci nie uwierze.teraz tylko łatwo ci mówic

Gość yyyyyyyyyeeeeeeeeeeee
napisałaś, że nigdy nie spotykałaś się z nikim dłużej niż 2 m-ce. Czyli jednak z kims tam sie spotykałaś, ale po jakimś czasie sie rozstawaliscie. Sądzę więc, że nie jest to kwestią wyglądu a charakteru. Po prostu nikt nie jest w stanie z Tobą wytrzymać. Moze jesteś głupia a może masz inne mnóstwo innych rażących wad. Przemyśl to.

Gość loiolek
ten podszyw to grubas z Tesco A Ty sie zaczenij

zrób rachunek sumienia , ile propozycji odrzuciłaś bo on był rudy albo łysy , sprawdź ile masz pierścionków z diamentami , których już nie zakładasz i zadaj sobie pytanie , dlaczego tak wielu odesłałaś z koszem ?

Gość nie trzeba bylo sie puszczac
Ty i Quick nie pasujecie tutaj. Na kafe kroluje puszczalstwo i dziwkarstwo.

Jeżeli jesteś bardzo zdołowana, to możesz wrzucić linka do swojej fotki, a my stwierdzimy co może być nie tak i czy rzeczywiście coś jest nie tak jeżeli chodzi o wygląd :) Wiemy,że nie wrzucisz :P

Gość fredex
Ja moge Cie wydupcyc, jak chcesz:)

nie trzeba sie bylo puszczac>>>> ale dzieki temu czlowiek wyrabia sobie silniejszy charakter, prawda?:D spojrz na moje powiedz.to to ci wszysatko wyjasni:p

Gość kamisa
rany,nie wiem czy to kwestia charakteru czy wyglądu.owszem spotykałam się z różnymi osobami,często konczyło się na tym,że uznawalismy że do siebie nie pasujemy.lepiej stwierdzic to na początku niż angażować się w coś co niedługo by się rozpadło. sek w tym,że boje się,że nie spotkam nikogo kto bedzie własnie dla mnie,kto bedzie do mnie pasował a ja do niego,nie mówiac juz o tym,że nawet nie umiałabym się przyznać,że jestem dziewica:( nie żałuje,że nią jestem ale bałabym się,że to może byc dla kogoś przeszkoda w dzisiejszych czasach,ehh juz sama nie wiem

Gość tylko prawiki
Dziewictwo to skarb !!!!! przy tej pladze puszczalstwa bedziesz idealna kandydatka na zone

Gość kamisa
wątpie,pewnie każdy facet by zwiał jakby uslyszał że jest pierwszy.wiadomo,dziewica w tym wieku-coś musi z nią byc nie tak:/

Gość mylisz sie
taki co szuka zony nie ucieknie. a nie jak teraz-- kobiety puszcaja sie za mlodu a pozniej pretensje ze sa zdradzane i traktowane jak worki na sperme

kamisa>> chyba z toba cos nie tak :o a po drugie to zaden skarb! ale przekonacie sie jak dorosniecie dzieciaczki:P

Gość kamisa
nie wiem,zaczynam troche w to wątpić.zreszta nawet nie wiem gdzie znalezc kogoś porządnego.dla wszystkich liczy się na pierwszym miejscu seks.a wiadomo,że na mnie ktoś by musiał troche poczekać bo jak się tyle czekało to nie zrobi się tego z pierwszym lepszym:/ dlatego chyba tak juz pozostanie

Gość mylisz sie
jak nie skarb ?

mnie nie docenil ale nie kazdy ma szczescie, ale co najwazniejsze to kazdy ma jakies zasady w zyciu i powinien sie ich trzymac, nie robic tego dla innych, dla opinii, otoczenia, tylko dla siebie!pozdrawiam

Gość mylisz sie
ja Cie doceniam za to

Gość Wolvfram
kamisa , naczytałaś się w dzieciństwie o księciach z bajek na białym koniu , teraz szukasz księcia który jedzie białym mercedesem ale weź pod uwagę, że ten mercedes ma 30 lat , normalnych facetów nie brakuje , tylko się rozejżyj i nie siedź za miotłą schowana :)

Gość kamisa
a moze sobie i przyjechac 30 letnim mercedesem,nie obchodzi mnie to.niech tylko w ogole przyjedzie;)