Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie rozgoryczona

brak zrozumienia

Polecane posty

otóż,pare dni temu zmarła mi bardzo bliska osoba, a mój chłopak dzień później oznajmił mi, że za tydzień idziemy razem na 18do jego kumpla.. dodam jeszcze,że od tygodnia mam zapalenie płuc, co prawda przechodzi już,ale mam brać antybiotyk do piątku... brak zrozumienia (jak w temacie) rozpoczyna się w momencie gdy nawrzeszczałam na mojego chłopaka, że jak on tak może decydować za mnie czy pójdę być może jeszcze chora i w żałobie na dużą imprezę.. on twierdzi, że sama stwarzam sobie problemy tym, że się czepiam, jeszcze zamierza iść na tą 18tkę beze mnie.. Powiedzcie mi.. czy to ja jestem nienormalna czy on??

a na pogrzebie chce zatańczyć ze mną

nieładnie podszywaczu

up

Gość co prawda
moim zdaniem słusznie jestes rozgoryczona i z Toba wszystko jak najbardziej ok nie przesadzasz, to raczej on sie powienien zastanowic nad tym co robi i z pewnoscia nie powinien isc sam na ta impreze gdyby poszeld na Twoim miejscu olalabym go

najgorsze,że to do niego nie dociera.. on uważa, że nie mam co się przejmować śmiercią, bo każdego to czeka. a jak mu mówię, jak mnie zranił to każe mi przestać ;/ aaa i jeszcze jak zapytałam jak on może to twierdzi, że zapomniał o tym że mam żałobę

ale go rozumiem . młody jest kutas mu na okraglo stoi to o smierci myślec nie chce