Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lena_89

Ostatnie 50 zł ...

Polecane posty

Gość Lena_89

Hej ; ) W portfelu zostało mi 50 zł, które muszę przeznaczyć na podkład. Myślałam o MF Lasting Performance, MF Colour Adapt, Euphora Paese Matte & Cover i Inglot ( podkład równoważący ). Dodam iż mam cerę miszaną z niewielką ilością niedoskonałości i pozostałościach po nich. CZy moja cera sie świeci ? zależy od kremu.. Teraz używam kremu Iwostin i cera świeci się gdzieś po 2-3 h. Który podkład byście mi poleciły i co o nich sądzicie ? Ofc mozecie dodawać swoje propozycje. Będę wdzięczna.

Gość dublin
nawet na waciki nie starczy

Gość Lena_89
Dziękuję waciki już mam ;D Nie no tak na poważnie.. Każdy kupuje to na co go stać. Tymczasowo mam problem z kasą, wiec nie moge sobie pozwolić na podkład za 100 zł.

Gość czarymary88
Kup lepiej mineralny podklad. ;) Np. Everydayminerals czy Buff`d. Na all poniżej 50zł, wczesniej warto kupić próbki.

Gość Lena_89
Dziekuje za wypowiedź. Na pewno to rozważę. ; )

jakby zawieruszylo Ci sie gdzies jeszcze 10 zl to polecam podklad IsaDora hydralight ;)

Gość Lena_89
10 zł to akurat nie problem ; ) a mogłabyś powiedzieć mi coś jeszcze o tym podkładzie ? bo patrząc na nazwę wnioskuję iz jest on nawilżający. Co z kryciem? matem? trwałością?

Gość w życiu nie ...
nie wydałabym tyle na podkład... musicie być bogate

Gość Lena_89
Bogate ? Przeciętna raczej jestem. Niestety moja cera jest nadzwyczaj wrażliwa. Teraz używam podkładu Almay,ale mam zamiar go zmienić na coś pożądnego, ponieważ szybko sie kończy (przez konsystencję).

Lena,zalezy,jaka masz cere.Ja mam mieszana i u mnie sie super sprawdzil. Nawilza,gdzie trzeba i matuje,tez gdzie trzeba ;) do tego uzywam jeszcze pudru matujacego na czolo i nos. Utrzymuje sie cały dzien,nakladam go zazwyczaj okolo 10 rano,a zmywam o 20. Nie brudzi ubrania,co tez jest plusem i jest super wydajny... Na pewno nie polecam podkladow bourjuois czy jak to sie pisze :P po 2 godzinach juz nic z niego nie zostawalo... Owszem,jak bylam nastolatka sporadycznie uzywalam jakiegos zwyklego podkladu,zazwyczaj jak jakis pryszcz wyskoczyl. Ale latka leca i trzeba zamaskowac to czy tamto,wole wydac 60 zl na podklad niz o wiele wiecej na inne zabiegi :P Lena,podklad dostepny jest w Douglasie,jesli bys szukala.

Gość Lena_89
Kajtuś, a jaką masz cerę ? COś a'la moja ? Bo zastanawiałam sie właśnie na LP, ale gdzieś wyczytałam, ze zapycha..

Lena,a podklad z vichy?mialam kiedys probke,fajny byl...ale jakos nie mialam okazji,zeby wybrac sie do apteki,zreszta w drogerii mozesz dobrac sobie kolor,a w aptece roznie z tym bywa,a bez sensu prosic farmaceute co i rusz o nowy odcien :P

Gość Lena_89
Agawerka dziękuję Ci bardzo ; ) Jak na razie Twoja propozycja mnie najbardziej przekonuje.

Gość Lena_89
Bardzo się cieszę, że ktoś sie wypowiedział w tym temacie, chociaż wyboru mi nie ułatwiłyście dziewczyny ; ) Mam nadzieję, ze topic się jeszcze trochę rozwinie.

Gość akris
hej, ja tez mam cere mieszana, krem polecam garniera zielony, zreszta caly zielony zestaw do pielegnacji, a podklad loreala match true.

Gość Lena_89
Też uwielbiam kosmetyki garniera od paru lat sie z nimi nie rozstawałam, ale gdy doszło do konfrontacji z panią dermatolog musiałam je porzucić na rzecz dermakosmetyków .. Gdybym tylko mogła to wróciłabym do garniera..

Gość paese
Mam do zaoferowania Wysokiej jakości kosmetyki Paese (dawniej Euphora), które zachwycają trwałością i pięknymi kolorami. Odpowiednio dobrane potrafią wydobyć naturalne piękno kobiety. Zatem nie zwlekaj i zapoznaj się z bogatą ofertą kosmetyków Paese!!www.kosmetykipaese.com.pl W ofercie mamy między innymi: pudry, podkłady, cienie, błyszczyki, lakiery do paznokci. Zajrzyj na naszą stronę i przekonaj się że znajdziesz tu coś dla siebie:) Nie zwlekaj wystarczy kliknąć i przenieść się do krainy piekna Paese...www.kosmetykipaese.com.pl