Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie mam pojecia zielonego

Tradzik a cera

Polecane posty

Witajcie Jakies trzy dni temu pojawily mi sie dosyc spore, ropne , bolace krosty wokolo zuchwy, jakby wokolo szczeki, bardzo bola jak je dotykam.Co to moze byc? Czy moga to byc zmiany spowodowane hormonami? Zaczynam sie denerwowac, nie za zdrowo to wyglada;/;/ Moze ktos z Was mial takie problemy? Moze wiece czym sa spowodowane?:(

jest tu ktos??:(

Gość z tego co sie orientuje
to pryszcze wokol zuchwy sa na tle hormonalnym... mi w czasie okresu wyskakuja pryszcze to najczesciej na szczece a po okresei znikaja

na tle hormonalnym ??jestes pewna?w takim razie moze jutro wybiore sie do lekarza, mam nadzieje,ze mi to zniknie i nie bedzie sladow.Jak myslisz??

też uważam, że na tle hormonalnym. mam podobny problem i to samo powiedziała mi kosmetyczka. idź do lekarza.

Jak dla mnie to trądzik i dodatkowo stan zapalny. może być to zarówno gronkowiec jak i inne cholerstwo. koniecznie do lekarza bo się rozsieje! Ewentualnie dobry na takie stany zapalne można zastosować dermokosmetyk o właściwościach przeciwzapalnych i leczniczych z firmy Isispharma TeenDermK do kupienia w aptece. właśnie przy takich stanach i ropnej odmianie daje doskonałe efekty. Ma sporo substancji aktywnych tym opatentowane. I polecają go dermatolodzy.