Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulina2a2

sex w aucie

Polecane posty

Jak wygląda sex w aucie? Jest wydodny i ludzie nie widzą ,co się w nim dzieje? I gdzie to sie robi na siedzeniach?

Gość Jurek Łajdus Serock
samochód skacze jak resorak robi sie to natylnym siedzeniu nie jezt za wygodnie, ja to robiłem przez 8 lat prawie codziennie ;)

Gość Jurek Łajdus Serock
z tatą niestety :-( teraz mam 28 lat i sam jeżdżę autem. sam też potrafię TO zrobić ;-)

Gość Jurek Łajdus Serock
Zamontuj wycieraczki bo od spermy zle widac co wyświetla monitor podszywaczyu brandzlowniku

Gość wyglada jak sex
robilem to nawet w maluchu !!! (mialem siedzenia rozkladane, to bylo kiedy cos)

Gość młody23
a moze mi ktos powie w jakiej pozycji ruchac tirowe:):)?? oczywiscie w osobowce!

hehe no sex w aucie aż tak wygodny nie jest :P jak to ja ujeżdżałam mojego na tylnych siedzeniach to ciągle przeszkadzał mi dach. a jak on próbował we mnie wchodzić to najczęściej nie kończyło się to zbyt miło :P ale ogólnie takie przyjemności jak lodzik jak jedzie koło 100 km na godzinę to jest adrenalinka :)

Gość emillkaM
Ja z moim fagasem czesto kocham sie w aucie:) rozkladamy siedzenie i on wchodzi we mnie, nie ma to jak w lozeczku:) to juz wole zrobic mu ice podczas jazdy luz pobawic sie raczka:)

Gość jasio234
w osobowce chcesz dupczyc tirowe? bleeeeeeeeeeeeeeeee

Gość Kasia23M
jezeli chodzi o auto to lubie jak mnie moj facet na masce rznie:) milo i bezproblemowo!

Gość Jarek38
na masce oj wspaniale:)

ja robiłam to w kilku autach bo mój wtedy chłopak często zmieniał auta. Za wygodnie to nie jest,ale fajna odmiana od łóżka :) To niestety widać jak się ktoś bzyka w aucie, dlatego wybór miejsca jest bardzo ważny :) Najlepiej to robić na tylnich siedzeniach bo jest najwygodniej.Chociaż nie powiem że na przednim jest źle. Raz miałam taka hostorie: Staliśmy w kolejce na przejściu granicznym z UA.Mój chłopak siedział za kierownicą a ja z boku. NAszła NAs ochota.Miałam spódniczke więc bez problemu wskoczylam na niego siadłam twarzą do niego i zaczęliśmy się wolno kochać. Chociaż wolno to robiliśmy to było superowo!!!!!!!