Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rospadkaaaaaaaa

hej czy to dobry sposob na odchudzenie sie? prosze o pomoc

Polecane posty

Gość rospadkaaaaaaaa

czesc ja jestem strasznym lakomczuche, uwielbiam jesc wszystko a teraz prubuje sie odchudzic, postanowilam ze bede jesc mniej czy to przyniesie jakis rezultat podam podstawowy jeden zestaw dniowy : sniadanie-ziarnista bulka z pasztetem,kawa. obiad ryz z jabulkiem i cynamonem podwieczorek jabulko lub banan kolacja ; bulka ziarnista plasterek szynki czy tak moze byc?

Gość sposób na odchudzanie
śniadanie zjedz sama. Obiadem podziel się z przyjacielem Kolację oddaj wrogowi

Gość rospadkaaaaaaaa
he znam to, ale musze cos malego chociadz zjesc na kolacje bo nie bede umiala zasnac, ja wiem ze jestem lakomczuch ale tak uwielbiam jesc i tak juz malo jem

Gość sposób na odchudzanie
poczekaj do wiosny, wtedy łatwiej jest się odchudzać. Ja zamiast kolacji, jak jestem strasznie głodna, pije maślanke naturalną. Mało kalorii a zapełnia żołądek. Ale tak jak napisałam, najle[piej odchudzać się na wiosnę, teraz potrzebuje więcej zjeść niż normalnie, chyba dlatego, ze zimno jest

Gość sialala1111
Przede wszystkim czy to odpowiada normie kalorycznej jaką powinnaś dostarczyć organizmowi w czasie dnia? Ja raczej obstaję przy diecie "często ale w małych ilosciach" żeby wtedy nie czuje głodu a też nie rozpycham żoładka. I co ważne piję dużo wody mineralnej niegazowanej, swego rodzaju małe oszustwo rzoładka ;)

Gość rospadkaaaaaaaa
ja tez wypijam 1.5l wody nieg. 2 cherbatki linea miedzy czasie

Gość rospadkaaaaaaaa
a jak mam sprawdzic ile mam dostarczac kalorii dziennie

Gość rospadkaaaaaaaa
a tak pozaym to mam 159cm. a waga 74 kg jestem strasznym grubasem!!!

Są kalkulatory wyliczające zapotrzebowanie kcal. wystarczy w google poszukać. Po za tym na Twoim miejscu poczytała bym najpierw o odżywianiu bo straszny ten twój jadłospis przykładowy. Ja się nie dziwię, że taki "żarłok" z ciebie jak organizmowi podstawowych składników pokarmowych nie zapewniasz.... Poczytaj sobie chociażby to: http://www.sfd.pl/PODSTAWY_UK%C5%81ADANIA_DIETY.-t527693.html

Gość miss dorcia
powtarzasz sie. powiem tak - nie ma szczuplych obzartuchow ,chyba ze maja mega d=fajne geny :P

Gość kajli22
rzeczywiscie jestes grubiutka. jesli porzadnie nie wezmiesz sie w garsc to raczej waga szybko nie spadnie. potem ewentualnie mozesz zmienic tryb zycia i jesc to co lubisz w malych ilosciach ale poki co.... twoj pomysl jest do bani