Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek marcin

Do jakiego wieku facet powinien stracic cnote

Polecane posty

Gość tak właśnie myśle
kosmonauta87 ale z ciebie pojeb!!!

Gość prawiczek marcin
Nieobchodzi mnie ze 14 czy 16 latkowie zaczynaja dzisiaj wspolzyc Ja mam juz a moze dopiero 19 i mam jeszcze czas . Proglem ma taki prawiczek ktory ma 30 lat i jest przyzwyczajony do swojej reki

Gość marcin masz rację
prawictwo w wieku 19 lat to nic nienormalnego. Mój mężczyzna miał 23 lata kiedy miał pierwszy raz. I ja go za to szanuję - za to, że był prawdziwym facetem, który potrafił się kontrolować, potrafił czekać na właściwy moment i właściwą kobietę a nie ruchał co się dało żeby tylko przypodobać się kolegom.

PRAWICZKU MARCINIE przestannnn sie tym w ogole przejmowac ze jestes prawiczkiem!!! masz dopiero 19 lat!!!! jak spotkasz fajna dziewczyne to wtedy stracisz dziewictwo i juz!! to zaden wstyd!! ja tez bym nie chciala byc z chlopakie ktory w tak mlodym wieku korztsra z uslug prostytutki!!! jestes normalnym facetem to nic zlego ze jestes prawiczkiem- powtarzam!!!

Gość prawiczek marcin
Najgorzej jak ktos uwaza jest casanova

Gość prawiczek marcin
Dzieki za wsparcie Niektorzy uwazaja to za obciach zwlaszcza tzw blachary Takich dziewczyn unikam i takim dziękuje

Gość Jurek Łajdus Serock
idż do agencji i skoncz z tym

Gość a jak ktos ma 25 lat
i nadal jest prawiczkiem to tez ma czekac nadal? :( dziewczyny nie lubia prawiczkow :O

Gość wiążę się z facetem
a nie z prawictwem lub nieprawictwem i mam gdzieś czy facet jest prawiczkiem. Bardziej istotne jest to, czy do 25 rż był w jakimkolwiek związku z kobietą, a jeśli nie był to dlaczego.

Gość dziewczyny to nie lubią
męskich szmat, przynajmniej te normalne

19 lat to nie jest jeszcze z Tobą tak źle, poszukaj sobie dziewczyny i stanie się to szybciej niż myślisz a zrób bo chcesz i masz z kimś a nie z jakąś kurwą z agencji albo blacharą przy płocie :O

Gość złaIokrutna
moj stracil w wieku 25 bo czekal na kogos kogo bedzie naprawde kochal. a okazji do tego mial od czasow liceum sporo.

Gość ten co sie nie zna
A ja Ci powiem tak: Nie spiesz się ale jak masz możliwość zapoznać jakąś dziewczyne nawet dla relacji koleżeńskich to to rób, bo wtedy przywykniesz do dziewczyn i będziesz sie czuł swobodnie. No odwagi więcej. :) Ale nie czekaj nie wiadomo na co i nie siedź w domu -->przykład ja ... :( 26 lat już, potem człowiek zaczyna przywykać do swojego towarzystwa i boi się to zmieniać, więc nie powierzaj swojego losu tylko przypadkowi, działaj!

Gość zgadzam się z przedmówcą
W tym wieku najważniejsze, żebyś się "uczył" swobodnego bycia w towarzystwie kobiety a jak to będziesz potrafił to nie będziesz miał problemu ze znalezieniem fajnej dziewczyny. Z drugą częścią wypowiedzi też się zgadzam, człowiek jak się przyzwyczai do bycia tylko z samym sobą to później jest mu coraz ciężej być z kimś, wiem to sama po sobie. Ale to nie znaczy, że się nie da:) Ja poznałam mężczyznę mojego życia w wieku prawie 25 lat i dopiero z nim straciłam dziewictwo. Może i dosyć późno, ale szczerze mówiąc - nie żałuję:)

Gość prawiczek marcin
Dziękuje wszystkim