Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6433287

historia internetowa

Polecane posty

Gość jesteś ładniutka
wiesz kto pisze ;-)

Gość sextv1 kropka pl
na to patrzył? :-D

Gość 6433287
a z googli? jak to zrobić?

Gość fredex
Nie pomagac szpiegowi!Jak ciekawa, to niech sie nauczy podstaw, a nie grzebie w czyjejs prywatnosci!

Gość 6433287
to nie jest czyjaś prywatność, tylko moje życie!!!!!!!!!!!! Jak nie jesteś tego w stanie zrozumieć mniemam, że sam masz problem z posiadaniem własnego.

Gość 6433287
w każdym razie dzięki za pomoc Jarex

Gość fredex
Jak by to było Twoje zycie, to bys nie szperała w jego prywatnosci.Każdy ma prawo do swoich tajemnic, nawet w związku tepa suko!

Gość 6433287
Fredex twoje słownictwo i poziom dyskusji na jakim ją prowadzisz świadczy o Twoim problemie z postrzeganiem problemów innych. Musisz mi wybaczyć, ale urąga on mojej godności, nie zniżam się do poziomu ludzi o wątpliwym ilorazie inteligencji. Przykro mi ze mną nie przeprowadzisz konwersacji pełnej soczystych wyzwisk. Moja rada - zdiagnozuj swój problem i zacznij go leczyć. Pozdrawiam serdecznie.

Gość fredex
Buhahahha to mi pojechałaś.Mówisz o swojej inteligencji, zakłamaniu, i szperani w czyjejsprywatnosci!Sama sie kobieto zastanów nad soba, nad swoim zachowaniem.Jeżeli masz problem z facetem to go rozwiąż wcztery oczy,nie szperaj w kompie,komie,rzeczach.Jezeli szuka czegos poza domem, tzn ze nie ma tego w domu.Ty jestes sama temu winna.Zastanów się nad tym.

Gość fredex
Jestem sfrustrowaną świnią, zostawiłem żene dla kochanki, pare dni temu kochanka mnie zostawila, żona mnie juz nie chce, muszę swoją żółć wylać, jestem żałośny. Wiem o tym.

Gość 6433287
Z założenia, jeżeli coś jest TYLKO problem to można go rozwiązać bez, jak myślę wg. Ciebie podstępów, jednak jeżeli ktoś leczył się z jakiegoś nałogu to sam nie przyzna się, że do niego wrócił, a już na pewno można przegapić moment w którym wystarczałoby mu pomóc.Nałóg to słabość i klatka w której sam zainteresowany doznaje agonii. Chyba lepiej mu pomóc zanim straci wszystko rodzinę, przyjaciół,pracę??

Gość paula666
Historii nie zdobedziesz spowrotem jesli zostala usunieta, jesli zalezy ci na by dowiedziec sie jakie stronny odwiedzaja osoby na twoim komputerze mozesz zainstalowac program ktory dziala w tle [nie pokazuje zadnych wiadomosi dla korzystajacego] to jedyne wyjscie ;)

Gość fredex
jestem głupii tak cie nie zrozumię, myslisz ze jestem debilem?

Gość 6433287
Dzięki paulla najprawdopodobniej tak też zrobię.

Gość fredex
Wystarczy porozmawiac z zainteresowana osoba, nie kontrolowac jej!

Gość 6433287
Fredex ja Cię nie oceniam, uważam tylko, że masz poważny problem, żeby zrozumieć mnie i moje postępowanie, a jeżeli mam rację tym bardziej Ty nie powinieneś oceniać mnie.Tyle.

Gość 6433287
Twoja rada jest niezwykle cenna. Niestety w tym wypadku mało przydatna... Znasz alkoholika, który przyzna się do tego, że nim jest?Ja nie mam tak budującego przykładu...

Gość fredex
To poczekaj jaki bedzie skutek gdy sie dowie zeszperasz w jego prywatnosci.

Gość 6433287
Dziękuję wszystkim za pomoc! Pozdrawiam :-)

Gość paula666
spoko, zawsze służę pomocą ;) jak coś to pisz na gg 4984754 bo z tymi wariatami nie mozna pisac 'normalnie' ;)

Gość ctrl H
ctrl H

Gość 6433287
mam to nacisnąć?

Gość ctrl H
tak, nacisnąć. jednocześnie. ja też nie mam historii w górnym pasku. używam skrótów.

Wszystko da sie odzyskac.potrzebny program.sa darmowe ale to w tym przypadku kicha.dobry program i informatyk...ale koszt większy niz zysk.doslownie.napisze tak...skoro usuwa to ma cos do ukrycia.mozesz instalować szpiegów itd ale ty masz juz odpowiedź przeciez.cos ukrywa.porozmawiaj i po reakcji zobaczysz.

Gość klkjafsihwe cwe
przeciez ona mie pisze ze jej chlop cos kurywa. pisze tylko ze zniknela jej ikonka z gornego paska :D

Gość rozalinka1245
Kochani... żeby odzyskać historię przeglądania wystarczy tylko zrobić przywracanie systemu:-) haha:-) Sama tak robiłam więc wiem:-)