Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta co lubi seks...***....

.......mój BRAK orgazmu i jego przedwczesny wytrysk........

Polecane posty

Spotykam się z pewnym mężczyzną od ponad roku. Gdy zaczynało między nami dochodzić do pieszczot on bardzo szybko dochodził - nie robiłam z tego żadnego problemu, ponieważ byłam jego nową partnerką i sądziłam, że sytuacja z czasem się ustabilizuje. Obecnie jest coraz gorzej.... W zasadzie to, iż zgadzałam się na wiele odwraca się przeciwko mnie. Pieszczoty są, ale bardzo krótkie. Po jego wytrysku on prawie natychmiast zasypia, a ja czuję się pobudzona i niezaspokojona:(. Coraz bardziej nie mam ochoty na bliskość:(, bo wiem jak się wszystko skończy... Czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Jak ją rozwiązaliście...? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi...

Gość kasia 1111111
Po jego szybkim zaspokojeniu niech sie Toba zajmie jesli juz nie może jednym organem to od czego ma paluszki i języczek. Mój tak nadrabia takie zaległości i jestem zadowolona ;) Pogadaj o tym z nim tak szczerze. powodzenia ;)

w tym jest jednak problem, że on po orgaźmie nie ma już na nić ochoty:(. Praktycznie zawsze zasypia, co coraz bardziej mnie frustruje:(

Gość hocus-pocus
musisz z nim poważnie porozmawiać.

hocus-pocus -> chyba masz rację... Czuję, że jeżeli ta sytuacja dłużej potrwa, to nie będę już miała ochoty nawet na zwykłe spotkanie w kawiarni:(

Gość wiolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ty jego on Ciebie tak to ma wygladac , nakreśl mu plan jak taki niekumaty.

Gość BardzoKochana
Rozumiem cie bardzo dokaldnie , rok temu poznalam faceta ktory okazal sie straszy w luzku, nasz wspulny pierwszy raz byl porazka wygladalo to tak ze caczol mnie calowac ja oczekwialam czegos wiecej a on zrobil sie czerwony i powiedzial ze stalo sie , wstyd mu bylo , pomyslalam ze ok za pierwszym razem tak moze sie zdarzyc ze nie mial dlugo seksu ... jednak nie bylo wcale lepiej , i tak jak u ciebie po jego orgazmie nie mial juz sily lub ochoty zeby mnie troche uwagi poswiecic, coraz wiecej roslo we mnie zalu frustracji , czulam sie w pewien sposob wykorzystana w tym temace chociaz wiem ze kochal mnie, teraz jestem z facetem ktory mowi mi ze ze mna ma najwspanialszy sex i ja sie z nim zgadzam mnie z nim tez jest cudownie , to on mnie wykancza,,, ma niesamowity jezyczek paluszki rozumie moje cialo jak nikt inny na swiecie.. jednego musze sie troszke nauczc sztuki dojscia do orgazmu chociaz jestem na jak najlepszej drodze bo poswieca mi duzo czasu 2-3 godz az martwie sie czasem zeby mu jezyk nie odpadl haha ale jest naprawde cudownie , dlatego mysle sobie ze chyba bedzie lepiej jak z nim szczerze porozmawiasz o tym iz nie jestes usatysfakcjonowana z waszego seksu moze postaracie sie cos zmienic , jesli nie niestety poleca innego partnera

Gość anitaff
kobieto przedwczesny wytrysk to nie powód do zmaoiny faceta, to trzeba leczyc, idźcie do seksuologa, ja wysłałam mojego faceta do dr dadeja i teraz jest wszystko ok..

Gość przyznać która ma chcicę
bardzo kochana , ja proponuję najpierw nauczyć się zasad ortografii , a orgazmu dopiero po tym

Gość BardzoKochana masz
seks bez orgazmu ? :O

Gość trenejros191
przedwczesny spowodowany jest duzym podnieceniem na mysl o was.Ale zeby potem nie zapokoic partnerki,to trzeba byc zasranym egoista.

Gość olej dziada..
.

jeśli nie ma siły i ochoty Cię zaspokajać po wytrysku, niech to robi przed. Mój tak robi i jest wspaniale ! Poza tym mamy taką jedną szczególną pozycję w której jak porusza sie na początku wolniej to o wieeele dłużej wytrzymuje ;) sprawdźcie jaka to u Was jest pozycja :) powodzenia.

Gość to jest na pewno
PRAWICZEK

Gość gość
ja mialam taka sytuacje, identyczna :( zerwalam z facetem, bo bylam sfrustrowana i nieszczesliwa. wszystko bylo super zanim zaczelismy ze soba sypiac :( bylam cierpliwa, 3 mies. ale nic sie nie zmienilo. zwiazek bez sexu nie ma przyszlosci. z czasem bedziesz coraz bardziej sfrustrowana, z tym nie da sie nic zrobic.