Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalllllllllkaaaaaa

i zrozum faceta!

Polecane posty

Gość lalllllllllkaaaaaa

mój facet mnie rzucił mnie na początku roku po 5 latach bycia razem, dosłownie z dnia na dzień powiedział że chce mieć swoje zycie i być sam! na początku pisałam zeby wrocil ale od kiedy zabrał swoje rzeczy z naszego mieszkania to stwierdziłam że jak koniec to koniec idź do diabła.... przeczytałam tą książkę przemyślałam jego zachowanie i dałam sobie spokój w końcu nikogo o miłość błagać nie będę. nie odzywam się do niego już od dwóch tygodni a teraz pisze dp mnie wieczorem "jak się czujesz?" i teksty typu "myslałem że możemy miec jakiś kontakt a ty nie odpisujesz..." po czym po dwóch godzinach znowu mi pisze że "przeprasza i nie powinien sie odzywać"... nie qumam o co tu chodzi ale chyba powinnam to olać skoro najpierw zerwał i sie wyprowadził zamiast pogadać a teraz takie rzeczy wyprawia!!!

Gość hocus-pocus
Taki wariat ;)

Gość asia która kochał
ja go olejesz całkowicie to daje max 1mc i bedzie chciał wrócic, Tak samo miałam. Prosiłam wręcz błagała by wrucił a on nic po 2 mc przestałam pisac cokolwiek on zaczał ze niby sie martwi ja nadal nic a wten nagle pojawia sie w drzwach i że hcce do mnie wrucic no ale ja juz jestem wyleczona z niego na szczescie i mu tylko powiedziałam jak koniec to koniec ŻEGNAJ.

Gość wróć do mnie wróć
Mijają dni mijają lata nigdy nie wraca miłość ta sama :D

Gość lalllllllllkaaaaaa
oczywiście ze oleję go całkowicie bo chyba miał się ze mną za dobrze, jednak kochać kogoś za bardzo to też nie dobrze! i wiecie co, kiedyś mu powiedziałam że jest TYM JEDYNYM dla mnie a on mi teraz pisze smsy typu "I dalej uważasz że jestem tym jedynym"???? normalnie KRETYN...

Gość asia która kochała
heheh ale sie usmiałąm z takimsmsem Ci wyskoczyć, zero taktu, olejgo, napisz mu cos w stylu miałeś ale straciłeś, niedoceniłes więc teraz zapomnij.

Gość asia która kochała
Jednak " KAŻDY FACET BEZ WYJATKU TO ŚWINIA"

Gość ja tam nie rozumiem

Gość lalllllllllkaaaaaa
no powiem szczerze że na początku mi do śmiechu nie było ale teraz jak na to patrze to faktycznie można się uśmiać... chciał być sam to niech sobie będzie sam nie wiem co on sobie wyobraża!!! naprawdę nie było łatwo zacząć o nim myślec jak o kretynie ale jak się już to może łez wyleje to wreszcie człowiek zaczyna racjonalnie myśleć, jak on mógł mnie tak potraktować!!!!!!!!!!!!!!! jessuu zero szacunku do osoby z którą się było 5 lat a teraz nagle mi tu będzie pisać jak ja się czuje!

Gość ***Narzeczona ***
lalllllllllkaaaaaa nie ma w tym zadnej filozofii. On odszedl chcial byc sam i jest sam natomias pisze do ciebie pyta jak sie czujesz bo jest troche zobowiazany byliscie razem 5 lat wiec jakas wiez jest chociaz to juz z jego storny nie milosc. Marti sie o Ciebie chce wiedziec czy sobie radzisz i tyle.

Gość lalllllllllkaaaaaa
martwi sie? jak pisze mi teksty czy nadal jest dla mnie tym jedynym? no nie wiem

Gość dr kania
ten dupek byl z toba tylko dlateog ze bal sie byc sam czul cos do ciebie uczucie tak troche "pol serio pol zartem" byl obojetnewy dla tej znajomosci rozstal sie z toba i stwierdzil teraz ze samemu to ceizko i che wrocic hahaha co za lach A FIGA!!!

Gość dsfjkf
olej dziada

Gość dr kania
olej dziada, olej dziada!

Gość wróć do mnie wróć
olej dziada

Gość asia która kochała
olej dziada

Gość małgosieaczek 321
olej dziada

Gość zaczaaaaruuuj mnieeeeeeeeeee
olej dziada :classic_cool:

Gość lalllllllllkaaaaaa
olewam :) echh mądrych ludzi to aż miło posłuchać :) dzięki :)

Gość i po robocie
szybko sprawnie i na temat - dziad olany ;)