Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość futyrulkaa

zostalam zwolniona z pracy jestem zalamana czy moge cos z tym zrobic

Polecane posty

Gość futyrulkaa

zostalam zwolniona w piatek z pracy za kradziez ktorej nie zrobilam:( praucje w markecie i wychodzac z pracy zawsze musimy pokazywac torbe co w niej mamy i ja pokazalam a tam mialam krem ktory nie kupilam w tym markecie tylko z miesiac temu w innym sklepie i tam byla juz koncowka tego kremu:( niestety taki sam krem jest w tym markecie:( przyjechala policja,normlanie masakra:(plakalam bo zalezy mi na tej pracy.. zostalam zwolniona:( chce mi sie ryczec praucje uczciwie a potraktowali mnie jak zlodzieja

Gość dfdfffaw
przecież to normalne że mogłaś miec krem tego samego producenta , niech ci udowodnią że to jest krem z ich sklepu a nie innego , przeciez nie musisz zbiuerac paragonów za wszystkie zakupy :-O odwołaj się od zwolnienia do sądu pracy

Gość futyrulkaa
ale powinnam wziac na poczatku pracy isc i dac o podpisu ochroniarzowi:( koniec,znowu nie mam pracy i mam straszna sytuacje...juz odechciewa mi sie wszytskiego

oni muszą Ci udowodnić że to krem z tego marketu inaczej można się procesować o odszkodowanie za pomówienie i bezpodstawne zwolnienie z pracy