Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka jednaaaaaaaaa

całowanie z facetem na 3,4,5 randce

Polecane posty

czy wpadnaie w ostrego slimaka z facetem na 3,3,4,5,6, randce?? jest na miejscu jak mieliscie a taki ostry bardzo pocałunek, kurde bo sie dziwnie czuje jestesmy dorosli a mnie jest głupio..... i w dodatku małe macanko

Gość nie generalizujcie
Ojej, a co w tym takiego? Co innego jak ma się 15 lat, ale dorośli ludzie, jeśli ich ciagnie do siebie.

Gość hgfdhdfghdfg
całowanie powinno być na pierwszej, udanej randce, a nie na 7 :O

Gość 2342423
"ostry slimak" "macanko po dupie" Bardzo wątpię że jesteś dorosła :O

Gość A jakie to jest ostre całowani
e :D

Gość lucjan B
ja z moja jak zaczęliśmy się spotykać miałem niezły przypał. Ja ją na 1 randce w policzek na 2 lekko w usta i jej smsa pisze ze było miło a ona odpisuje ze tez było miło ale dlaczego było tylko buzi i tak grzecznie. Oczywiście wziąłem to za dobra monete i już tak grzecznie na nastepnych randkach nie było. Moja uwielbia się całowac i przytulać ale każda jest inna i chłopak tez więc należy na początku nie przesadzać

ja z moim byłym całowałam się na pierwszej. nie widze w tym nie złego. wrecz przeciwnie, od razu sie sobie spodobalismy, to na co czekac.

Gość klaudiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
niech poczeka, niech Cie zdobywa, niech stara sie, jak od razu wszystko na tacy dostanie to juz przegrałąś to facet ma zachodzić w głowe jak tu zauroczyć a my siedzmy i patrzmy jak sie mecza przeciez jak nam sie podoba to i tak bedzie z nami. kobieta naprawde traci na wartości u faceta jak sie od razu mu rzuca na szyje.

Gość klaudiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lekkie buzi wskazane a wręcz poządane jesli nawet Ty bys chciała opanuj sie, bedzie jeszcze okazja zobaczysz ;) powodzenai

to było po zwroceniu uwagi ale myslicie ze dwoje soob po 27 lat tak ma na siebie ochote, i ze sobie tak pozwalam..kurde masakra:O oboje jestesmy wyposzczeniu ..spory czas bez partnera

Gość hocus-pocus
Taka stara a bawi się w podchody ;)

ja robie to na co mam ochote. jak mi sie facet podoba a ja jemu i nas ciagnie do siebie,to nie rozumiem, po co sie powstrzymywac.

wiem mówie do niego ze poł roku kaze mu czekac to sie smiał: masakra nastepne pół.. moge umrzec ale ok postaram sie;) nie chche sie rzucic jak wiecie zyd na suchary

no włąsnie wiem....po co sie bawic w podchody co ma byc to bedzie ale jednak mam wrazenie ze jak zrobie to za szybko to zepsuje to co jest teraz miedzy na mi i ze sie zepsuje, chcoc facet jest naprawde w porzadku :P tak mi sie wydaje:P

Gość hocus-pocus
Sądzę że w dzisiejszych czasach, nie ma to znaczenia kiedy i co z nim zrobisz. Jak będzie chciał to Cie zostawi niezależnie czy oddasz mu się po 2 miesiącach czy po roku.

Gość hocus-pocus
Oczywiście nikt nie każe Ci rzucać się na niego i dobierać do jego rozporka :D

zgadzam sie z hocus pokus - to zalezy tylko i wylacznie od podejscia faceta do tych spraw a nie od czasu.

Gość nie generalizujcie
hocus pocus ma rację Bo jak niby mieć pewność, że postępuje sie dobrze? Jak pisałam juz gdzies tu w innym wątku, byłam w zwiazkach okołorocznych, ten 1 to była moja pierwsza miłość, ale nie byłam jeszcze gotowa by sie kochać, po ponad roku facet mnie zostawił. A z kolei ktoś inny mógłby zostawić dlatego, że kobieta odda się za szybko. Jednak to kwestia czy trafiły na siebie odpowiednie osoby. Z moim narzeczonym poszliśmy do łóżka po ponad miesiącu, byłam pewna, że to właściwy facet (mój 1) i że chcę tego właśnie z Nim, nigdy bym się wcześniej tego nie spodziewała, ale od początku jak sie poznalismy ciagnelo nas do siebie. Wiedziałam, że to facet, z którym widzę swoją przyszłość no i wkrótce zostanie moim mężem.

Gość hocus-pocus
Najważniejsze to się dogadywać i miło spędzać czas. Nie zgadniesz jakie on ma zamiary.

ja sie z moim na pierwszej namietnie całowałam :P i co nie rob z siebie cnotliwej jak nie jestes

pozatym całowanie na 5 radnce :o to co robiliscie do tej pory o kwiatkach rozmowa

nie no jasne ze sie całowalismy juz na 2 na pozegnanie był mały całus ale teraz juz mu raczki wjechały pod bluzke i macały moja piersi ,super było bardzo przyjemnie ale kurde 5 spotkanie ja moze niedzisijesza jestem allbo cos

Gość tomekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
4 randki bez buziaka po 2 juz bym sobie darował, wytrwały kozak albo jakas cipa