Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pafciowa

prolaktyna

Polecane posty

Gość pafciowa

Prosze poradzcie, moze macie jakies wieksze doswiadczenia ode mnie. Staramy sie z chlopakiem o dziecko, bezskutecznie narazie, od 4 miesiecy, moze niedlugo ale jestem tym faktem zaniepokojona:( Robilam poziom prolaktyny na czczo wynik 27,8 w 3 dniu cyklu. Czytalam ze norma jest do 25 co robic isc do ginekologa po jakies tabletki na obnizenie czy wystraczy lykac samemu castagnus??? Prosze o odpowiedz!!!!!

Gość pafciowa
Bardzo prosze zeby ktos mi napisal cos na ten temat bo jestem zdesperowana na prawde bardzo pragne dziecka:O

Gość pafciowa
Prosze poradzcie, moze macie jakies wieksze doswiadczenia ode mnie. Staramy sie z chlopakiem o dziecko, bezskutecznie narazie, od 4 miesiecy, moze niedlugo ale jestem tym faktem zaniepokojona Robilam poziom prolaktyny na czczo wynik 27,8 w 3 dniu cyklu. Czytalam ze norma jest do 25 co robic isc do ginekologa po jakies tabletki na obnizenie czy wystraczy lykac samemu castagnus??? Prosze o odpowiedz!!!!!

idź z wynikami do lekarza. Powinnaś zrobić jeszcze prolaktynę po MTC. myśle ze learz zleci Ci jeszcze dodatkowe badania takie jak DHEA DHEA-S.