Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa788219223

czy podczas ostatnich dni miesiączki można zajsc w ciaze?

Polecane posty

przez trzy dni kochalam sie z moim narzeczonym podczas miesiaczki i on dochodzil za kazdym razem w srodku...czy w takim razie zrobic test za kilka dni czy poczekac do nastepnej miesiaczki by zobaczec czy jestem w ciazy...?

Gość EEEmmmIIIlllKKKaaa
i ty się dziecko za seks bierzesz..., plemniki mogą przeżyć w pochwie nawet do 7 dni i poczekać na owulację..., jeżeli masz krótkie cykle to ciąża jest możliwa test po kilku dniach ??? po kilku dniach to zapłodniona komórka jajowa nawet jeszcze nie dotarła do macicy test robi się nie wcześniej jak 3 tyg po stosunku, najlepiej PO terminie spodziewanej miesiaczki radze poczytac o podstawach fizjologii kobiecej ( google, google ), bo uprawiasz seks, a tak na prawdę nie masz o niczym pojęcia radzę się jednak zabezpieczać, po co ci niechciana ciąża ?

Gość EEEmmmIIIlllKKKaaa
a kwas foliowy bierzesz ? skoro się nie zabezpieczasz, to powinnaś brać

Gość 7 dni
Chyba do 72 h, skad Ty te 7 dni wzięłaś...tak, siedza sobie i czekaja...

Gość EEEmmmIIIlllKKKaaa
a skąd ty wzięłaś te 72 h ??? Chyba ci się pomyliło z czasem w jakim należy przyjąć tabletkę " PO ". :) zapytaj lekarza...

po pierwsze nie jestem dzieckiem tylko duzo razy juz mialam podobna sytuacje ale on nie dochodzil we mnie...i nie wiem...i zawsze na tym punkcie panikowalam a teraz wole sie upewnic...czy moje podejzenia sa trafne...a chyba kto pyta to nie bladzi wiec pytam...