Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słuchawkaaaaaa

czy to może być duży problem?Kiedy powiedzieć...

Polecane posty

Gość słuchawkaaaaaa

CHodzi o to że poznałam chłopaka. Jest wierzący chodzi do kościoła. Ja też chodzę, ale w swoim życiu miałam trudne okresy bunt alkohol i takie tam. Byłam też w 2 poważnych związkach i z jednym chłopakiem straciłam dziewictwo. I teraz tak sie zastanawiam kiedy mam jemu powiedzieć że nie jestem dziewica, bo pewnie to dla niego ważne(tak mi się wydaje). Że może przez to mnie nie zechcieć. W sumie jesli ma taki pogląd to bym zrozumiala, ale wolałabym od razu wiedzieć czy mam się angażować uczuciowo czy nie mam u niego szans... A drugiej strony do końca go nie znam,może on też juz miał dziewczyny i takie tam. Nie jesteśmy dziećmi mamy po 25 lat.

Że może przez to mnie nie zechcieć. W sumie jesli ma taki pogląd to bym zrozumiala, ale wolałabym od razu wiedzieć czy mam się angażować uczuciowo czy nie mam u niego szans..." o k u r w a :O miłość w czasach popkultury uzależniona od posiadania hymenu :P

Gość chlop
najlepiej natychmiast.Chwyc juz za sluchawke.Przeciez twoja strata dziewictwa jest taka wazna, jakby co najmniej wydarzyla sie wojna swiatowa.

Gość Tv on the radio
:O

Gość lucjan B
jestes dorosła nie musisz sie tłumaczyc ze swej przeszło9ści. To co było ineło wazne co jest teraz, powinien to zrozumieć jesli jest katolikiem wierzacym.

no to mu nie mów, Jeeeezu. jak bedzie to dla niego takie wazne to sam zapyta. a moze ma w dupie i niepotrzebne mu do niczego takie wyznania?...

Gość moskala
Nic mu nie mów - za to przylep sobie kartkę na czoło z napisem dziewictwo straciłam dnia tego i tego. jak wejdzie i nie wyjdzie od razu to dobry znak

Gość słuchawkaaaaaa
no zrozum mnie. Wiem że są tacy ludzie dla których to jest bardzo ważne. I wiem że są rzeczy o których powinno od razu si powiedziec drugiej osobie! Jak to że się kogos psychicznego w rodzinie, że ma się jakąś ciężką chorobę, dzieci, jest się rozwiedzionym. A dla niektórych może i to jest taaaakie ważne...

Gość moskala
byłaś w 2 poważnych związkach, nie jesteś jakąś latawicą skoro kochałaś tamtego faceta, nie widzę powodu by się wstydzić tego że mu się oddałaś. po co tylko gadać o przeszłości ? nie zmienisz tego. a jak mówią - słowa są źródłem nieporozumień. jeżeli nie zapyta się ciebie wprost to nie musisz mu nic na ten temat opowiadać, w końcu to twoja sprawa. albo zapytaj się jego czy jest prawiczkiem - jak nie to nie ma powodu wypominać ci przeszłości

Gość słuchawkaaaaaa
tak super doradzacie, wiadomo że się nie spyta po kilku spotkaniach. Mi tez głupio o tym tak wypalic ni z tego ni z owego. Dlatego chciałbym się zorientować ilu chłopakom by to przeszkadzało. CHodzi mi o takich co są wierzący i sami nie mieli kontaktów fizycznych z dziewczynami..

Wiem że są tacy ludzie dla których to jest bardzo ważne." mówisz o napalonym młodzieńcu z którym masz zamiar sie pykać :p ?

Gość moherowy beretttt
mozesz powiedziec ->>> wiesz ja mam 25lat i z kims mi sie nie udalo jesli to ci nie przeszkadza to nie ma tematu

Gość słuchawkaaaaaa
dla mnie to jest obojętne czy jest czynie jest. I mam wiele koleżanek dziewic dla których też to nie jest problem. No dobrze to narazi nic nie będę mówić, a jak sę spyta to powiem :/

CHodzi mi o takich co są wierzący i sami nie mieli kontaktów fizycznych z dziewczynami" no to jak w koncu ? miał te dziewczyny przed toba ( jak piszesz w temacie) czy nie ? zdecyduj sie

Gość słuchawkaaaaaa
moherowy beretttt mozesz powiedziec ->>> wiesz ja mam 25lat i z kims mi sie nie udalo jesli to ci nie przeszkadza to nie ma tematu nie wiem czy on zrozumie że codzi tu o stracenie dziewictwa:) Prędzej mu powiem że byłam 4 lata w związku z chłopakiem niewierzącym i rok z bardzo szalonym i nieobliczalnym... :/ jakaś masakra. Wreszcie spotkałam jakies porządniejszego jeśli codzi o te sprawy i wyjdzie że to ja jakaś latawica jestem :/

Gość pampers do wymiany
Obawiam się, że on i tak ma gdzieś to z kim, kiedy i dlaczego sypiałaś przed poznaniem jego. Jeżeli coś tam do Ciebie zacznie czuć (ale faceci to dranie, nie ważne katolik, muzułmanin czy kurwa hindus), to o ile jest w miarę bystry, a Ty mu oznajmisz, że byłaś w 2 poważnych związkach, które trwały ... - i tu wymieniasz kolejno zmarnowane lata - , to się domyśli, że przez 5 lat nie woziłaś się bez dupcenia, chyba że to taka katolicka prowokacja byłaby.

Gość słuchawkaaaaaa
Regres CHodzi mi o takich co są wierzący i sami nie mieli kontaktów fizycznych z dziewczynami" NIE MAM POJĘCIA ale tutaj chciałabym się dowiedzieć czy tacy co są prawiczkami i wierzącymi to by mogli być z taką wierzącą ale nie dziewicą

Gość słuchawkaaaaaa
do pampers do wymiany Pewnie by mi się udało nie dupczyć, ale trafiłam na takich chłopaków... no wiecie :)

Gość pampers do wymiany
słuchawkaaaaaa - a co to za różnica, skoro zależy mu na Tobie, a nie na twojej piczy? Pewnie by chciał, żebyś była nietknięta aż do ślubu, ale cóż, zdarzają się wypadki.

to by mogli być z taką wierzącą ale nie dziewicą toż to oksymoron :D

Gość słuchawkaaaaaa
nie to znaczy że każdy jest grzeszny :) A i ludzie nie są idealni więc niektórzy mi tego nie wybaczą (patrz przyszły mąż). Dlatego nie chcę być z kimś kto mi będzie wypominał że byłam jakąś kurwą przed ślubem... :(

Dlatego nie chcę być z kimś kto mi będzie wypominał że byłam jakąś k**wą przed ślubem." a byłaś ? :P

nie to znaczy że każdy jest grzeszny" nie to oznacza że jesteś hipokrytką ;)

Gość pampers do wymiany
słuchawkaaaaaa - no Ty chyba sobie ze mnie kpisz dziecino droga? W takim razie ja przyszłemu memu wybrankowi na całe życie w ogóle nie będę opowiadała o swojej przeszłości, bo jest ona dość bujna i bynajmniej jest mi z tym całkiem dobrze i nie zamierzam zaprzestawać bawić się samczym ludem, bo to naiwne i proste w budowie jest stworzenie, więc trzeba wykorzystywać.

Gość słuchawkaaaaaa
ale ja wiem że większości to nie przeszkadza, tylko mówie o swoim przypadku że spotkałam takiego religijnego chłopaka i jest duże prawdopodobieństwo że dla niego to jest bardzo ważne. Dlatego tutaj się spytałam czy mam mu cos mówić, czy to wyjdzie z czasem i najwyżej wtedy mnie rzuci.

Gość słuchawkaaaaaa
Regres nazywaj to sobie jak chcesz :)

Gość lucjan B
jak taki "POLSKI" katolik to pewnie dupy daje księdzu a Ty sie boisz co on powie ;)

Gość słuchawkaaaaaa
nic mnie nie boli:) czuję się świetnie :) TO CO ZROBIĆ? Nic nie mówić? Jak spyta? Jak się nadarzy okazja? Bo po to założyłam ten topik żeby się dowiedzieć co zrobić... Tylko muszę poczekać aż prawiczki z pracy wrócą chyba i mi odpowiedzą :)

no i co z tego ze religijny? spotykałam sie kiedys z takim religijnym, gęba pełna Boga, co niedziela w kosciele, a skurwiel jakich mało :/ poznaj chłopaka, dowiedz sie jakim jest człowiekiem, a potem czyn wynurzenia osobiste. bo nigdy nie wiadomo na kogo trafisz.