Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziunia

obliczyłam dzienne zapotrzebowanie kal

Polecane posty

to mam 1200 kal co mam jeść żeby schudnąć ,mam 20kg nadwagi pomóżcie

ogranicz słodycze, słodkie owoce, puste kalorie - napoje , alkohol.. tłuszcze..i można super diete ułożyć - warzywa, oliwa, chude mięso, ryby.. akurat nie jestem zwolenniczką gotowych diet! ale takie wyeliminowanie potraw kalorycznych naprawdę pomaga w utracie kilogramów

przede wszystkim zacznij sie ruszac bo 1200 jest nieprawdopodobnie niskim zapotrzebowanie, osoby majace malo aktywny tryb zycia maja po 1600, wiec przede wprowadz wiecej ruchu a waga zama zacznie powoli spadac

No własnie, coś źle wy;liczyłaś te zapotrzebowanie :)

Gość Sabrinka_35
Hej A ja wyliczyłam swoje zapotrzebowanie i wynosi 1780.(liczyłam już z nową wagą bo przez ostatnie miesiące ubyło mi kilka kg dzięki zmianie nawykom żywieniowym ).Tylko u mnie waga już ponad miesiąc stoi i nie wiem co robić. ( ćwiczę 2x w tyg i jem 5xdziennie małe porcje z uwzgl. podstaw zdrowego żywnienia).

Gość Toss_and_Turn
Ruch to podstawa. Cchecie schudnąć to 3 złote zasady: 1. ćwiczenia 5 razy w tygodniu po godzinie 2. codziennie 3 litry płynów niesłodzonych 3. przewaga w diecie białka nad węglami i tłuszczami. Zasady przetestowane i działają :)

sabinka a jak liczyłaś bo ja z linku pewnej uczestniczki kafe moze zrobilam cos zle

jeżeli planujesz dietę odchudzającą, to może wyjść 1200 kcal istnieje niebezpieczeństwo,że nie wytrzymasz ...i rzucisz się na jedzenie! radzę ograniczać kalorie stopniowo:P