Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaakiaaaaaaaaaaaaaaaa

Dobry ginekolog-Wrocław!

Polecane posty

potrzebuje dobrego ginekologa z wrocławia,dobrego znaczy niedrogiego i prawdziwego lekarza z powołania ktory o kazda pacjentke dba i indywidualnie podchodzi do kazdej sprawya nie co bada i plecie bzdury "na odpierdol" ,znacie??

Gość upupupupupupupupupupupupupupup

Wejdź na forum znany lekarz tam masz ranking. A jeśli chcesz dobrego i taniego, to niestety jedno wyklucza drugie. Troszkę nie rozumiem, co znaczy "bada i plecie bzdury". Zasada jest taka płacisz, możesz liczyć na fachowca. A we wro wizyta poniżej 80zł chyba nie zchodzi

Ja chodzilam cala ciaze do dr Kirekiego Omanwy , przyjmuje na nfz w przychodni na psim polu.nie bylo problemu z umawianiem sie na wizyty,pracuje tez w szpitalu na dyrekcyjnej,jak dla mnie jest najlepszy!

coz..bylam kiedys u takiego gina z medicoweru,jak wiadomo prywatna przychodnia,niedowiarek-jak mu opowiadalam o przebytym kiedys zabiegu to powiedzial ze po prostu nie wierzy dopłoki nie zobaczy historii choroby,fakt to byla rzadka przypadłosc,i w dodatku jasnowidz-zrobil takie zwykle badanie ginekologiczne rekami,zadnego usg ani nic po czym stwierdzil ze jestem calkowicie zdrowa!:o nosz...rece mi opadły...

Gość Didi***********
Ja też chodziłam do dr Kireki Omanwa ale on od grudnia zeszłego roku już nie przyjmuje na Brucknera i jak w listopadzie pytałam go gdzie teraz będzie to sam jeszcze nie wiedział. Wiecie czy może się już coś zmieniło?

Gość Didi***********
Aha, też go polecam :)

Gość jowitas
zdecydowanie przede wszystkim dr Swidrak

Gość morentaujo
dr swidrak - jesli chodzi o prowadzenie ciąży we wro najlepszy na pewno