Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martiszja

SZCZUPŁE DO WAKACJI!

Polecane posty

Gość martiszja

Dziewczyny! Za pięć miesięcy przyjdzie lato i będziemy chciały wystąpić na plaży w samym kostiumie.. Zacznijmy dzisiaj dbać o siebie aby w wakacje nie mieć sie czego wstydzić! Tu i teraz, w tej chwili zaczynamy dążenie do pięknej figurki w wakacje :) Ktoś się przylacza?

Gość martiszja
Naprawde nikt nie jest chetny? :) Od tej chwili koncze z fast foodami, slodyczami, napojami gazowanymi i sokami owocowymi, podjadaniem! Przymierzam się do kupna rowerku stacjonarnego albo steppera :) Na uczelni przestane kupowac ciagle frytki w bulce i przerzuce sie na owoce i zaczne stosowac kosmetymi ujedrniajace a w czerwcu powale oszalamiajacym wygladem :D Cel -> 52 kg :)

Gość dfv f b bgrthbhb
ile chcesz schudnac?

Gość Załamana26
Mogę sie przyłączyć :) ale ja zaczęłam już 2 tyg temu ;) życzę powodzenia! :D

Gość martiszja
chce schudnac kolo 6 kg;) a Wy?

Gość dfv f b bgrthbhb
czuje ze i tak temat nie przetrwa ale powodzenia ;)

Gość Załamana26
tak z 10 kg ale pomału rozsądnie i bez efektu jo-jo

jestem na tak! ale zacznę od teraz, bo dziś już trochę nafutrowałam się naleśnikami z pastą z soczewicy;) ważę 65kg/175 a marzy mi się równiutkie 60. chyba dziś skoczę na siłownię:) motywujmy się razem!:)

Gość martiszja
cudownie :D ja dzisiaj zjadlam pączka wiec tez zaczynam od teraz, dzisiaj juz nic nie zjem, bede tylko pila wode :) wspolnymi silami damy rade! a co robimy z cwiczeniami?

Gość Załamana26
brzuszki + 6 weidera

ja jestem zatwardziałym fanem siłowni-zarówno bieżnia jak i ćwiczenia z obciążeniem:) ale ostatnio za bardzo się wyluzowałam i zamiast na siłkę trafiałam na imprezy a potem na kebeba w nocy..:D no ale teraz reżim! a Ty masz jakiś plan na ćwiczenia? ja jeszcze motywuję się do dłuższych spacerów z psem, zawsze to jakiś ruch:)

załamana, podziwiam Cię, że chcesz wytrwać w szóstce bo ja najdalej dobrnęłam na 20 dnia...:) może kiedyś się jeszcze p[okuszę ale póki co Tobie życzę powodzenia:)

Gość martiszja
ja chce kupic stepper albo rower stacjonarny,ale nie wiem co da lepsze efekty.. generalnie najpierw chce spalic troche tluszczu a potem zaczac wyrabiac miesnie,zeby potem bylo je widac, bo jak znikna pod tluszczem to nic mi to nie da :P ja nie chce chodzic teraz na zadne aerobiki itp bo nie mam pieniedzy ani czasu,wole cwiczyc w domu i tez np zamiast autobusem jechac to przejsc sie na piechote :)

oj zarówno rower jak i stepper wyciaskają siódme poty, więc szybko pożegnasz tłuszczyk:) ja zmykam na siłownię, odezwę się wieczorem.

Gość martiszja
Cwicz, ku chwale ojczyzny! :D

Gość martiszja
Kochane, przylacza sie jeszcze ktos do nas? :)

Gość martiszja
wrocilam ze spaceru z psem,zawsze to pare kalorii na wieczor;)

Gość królowa jest jedna
a jak tam na silowni? ;)

Królowo, przyjemnie, choć to jeszcze nie ta forma, co przed czasami kebabów...:P zrobiłam mały trening obwodowy a potem wskoczyłam na bieżnię i dreptałam dopóki nie soaliłam obiadu. :)