Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matyldaxp

toksyczna baba!!!

Polecane posty

Gość toksyczna to jest KAFETERIA

Gość her komendante
baby są toksyczne , oj czasem są

Gość kjhgfafa
ty matyldo razem ze swoja koleżanka stańcie koło siebie i strzelcie sobie w łeb bo 2 kulek na was szkoda :)

no i co Ci to przeszkadza? Ty masz jej doradzać ,pocieszać u cieszyć się ze jesteś mądra bo tak nie postepowałaś

ja jej nie umiem pomóc w żaden sposób,a ona zadręcza się i wszystkich przy okazji dookoła wydumaną przez siebie miłośćią

Gość kjhgfafa
jest fałszywa i obyś kiedyś sie i ty na niej przejechała.... i będziesz miała większy poslizg na wazelinie jaką jej wpychasz na codzień bez mała do tyłka, to bedzie piekne widowisko

to jej powiedz ze on ją ma w 4 literach i uzasadnij jej to. Jeżeli to nie pomoże to przez pare dni ją unikaj,moze dojdzie do niej że nie chcesz o nim słyszeć bo Cie to drazni:)

póki co Taki system zachowań przerabiam z nią od 3 lat!!!! ja już mam tego szczerze dosyć, a ten facet musi być nieźle wkur....a ona dalej swoje,właśnie jest czas kiedy się obraziła bo po raz kolejny usłyszała,ze nie chcę słuchać o Panu........

Gość kiedy powiem sobie dość
wiesz zakładając , że ty jestes normalna ( w co nie chce mi sie wierzyc, bo kto ma takie kolezanki) to co ty robisz z jakąś babą toksyczną jak sama piszesz, która nie dość że robi sobie mega siare narzucając sie chłopakowi, który najwyraźniej ma ją gdzieś, to przy okazji i tobie? co kieruje toba bo dla mnie to nie pojęte

to jest moja koleżanka i pomimo tegoże mnie wkurza nadal nią jest a jeżeli tego nie rozumiesz to przykro mi bardzo,lepiej daruj sobie takie pochopne komenarze

najwidoczniej nie masz koleżanek a ni kolegów ani też znajomych skoro to dla Ciebie takie niepojęte

rozumiem,że kiedy ktoś z Twojego otoczenia ma problem to widzisz tylko swój czubek nosa i koniec tyłka,brawooooooo